Legjobb barát, vagy szerelem? Esetleg hagyjuk az egészet?
Meg ismertem egy fiút. A barátnőm évfolyam társa volt/lesz.
Egy tévedésből ismerkedtünk meg a fb-n.
Mindennap beszélünk. Leginkább ő ír rám. Együtt szoktunk menni minden reggel vagy este futni. Elhívott már moziba is.
ő az a fiú aki boldog hülyíti a lányokat de viszont velem szinte mindig komoly és megértő.:)
Na,szóval nekem már az elejétől kezdve tetszett..De nem ismertem,azt hittem hogy nem leszünk majd jóba.Az elején írta hogymi csak BARÁTOK vagyunkés ha megváltozik valami bennem/benne szólunk egymásnak. De végül a legjobb fiú barátom lett.
tegnap előtt elmentünk megint közösen futni. és mikor haza kísért a kapunk előtt nem a puszit adott hanem annak a nagyobbik testvérét. Megcsókolt.A történtek után azonnal elment azzal az indokkal hogy "át kell gondolnom mindent, majd írok" -ideges arcal.
3napja nem jelentkezett. Mit tegyek?
A DÖNTÉSEDRE VÁÁÁR!!
Hiszen azt mondtad neki... hogy majd te írsz!! Szóval hívd fel, vagy valami!! :)
Feri üzeni mind a ketten 15 évesek vagytok ( szóval szerintem 30... mindegy ) hallgasál lá kokaint , jó zene
herkások like
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!