Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fundamentáról? Érdemes belefog...

Pumba kérdése:

Fundamentáról? Érdemes belefogni a takarékoskodásba? Vagy hagyjuk az egészet?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Nekem a Fundamentában az nem tetszik, hogy alapból vacak a kamata, csak úgy nyereséges, ha az adóvisszatérítést igénybe veszed hozzá. Az meg ugye mindig attól függ, van-e éppen bejelentett állásod. Manapság mi a garancia arra, hogy évekig folyamatosan mindig lesz?
2013. dec. 12. 13:01
 2/10 Grom válasza:
A hitel mellé nekem ez is járt. És van értelme, de csak akor, hogy ha rendszeresen törleszted a részleteket a hitelnél és a Fundamentánál is. Ha megszakad a törlesztés, elesel a Fundamentánál megtakarított pénzedtől.
2013. dec. 12. 13:13
 3/10 Grom válasza:
k
2013. dec. 12. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Én végigcsináltam a fundamentát. Az állami támogatás jól jött.

Csak az a szívás a végén, hogy az igény benyújtása után 90 nap a kiutalás mire hozzájutsz a pénzedhez.

2013. dec. 12. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Oh hát akkor ennyi erővel a bankszámlaszámomra is tehetek félre,s nincs semmi kötelezettségem :)
2013. dec. 15. 19:52
 6/10 Gyenes Tamás Nűnű válasza:

[link]

Itt találsz pár okosságot.

Röviden rövid időre, négy évre érdemes igénybe venni, a lehető legtöbb befizetéssel, mert ekkor az állami kamattámogatással annyit kapsz, amit sehol máshol sem.

2013. dec. 16. 12:23
 7/10 anonim válasza:
Te már a kérdés feltevésekor lebeszélted magad róla. Az utolsó válaszadó jól írta, de tudod mit? Gyűjtögess bankszámlára!
2013. dec. 17. 22:10
 8/10 anonim válasza:
Amíg fizetsz szeretnek, amikor nekik kéne fizetniük, akkor mindent elkövetnek, hogy minél később kelljen megtenniük.
2013. dec. 18. 06:36
 9/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha esetleg elolvasod egyszer az ÁSZF-et, szembesülhetsz azzal, hogy a kifizetés rendjét törvény szabályozza, aminek meg kell felelned úgy neked, mint nekik.
2013. dec. 18. 08:40
 10/10 Johnydio válasza:
Végigcsináltam a képzést. (Szem.bankár.)A saját testvéremnek nem tudtam Fundamentás szlát nyitni, mert rengeteg embernek olyan a hozzáállása fiatalon, hogy nem tud hosszú távon gondolkodni! :( ( a tesóm volt a fiatal). most 5 év elteltével volt egy k.va jó ingatlan vétel, amire korrekt hitelt csak a Fundam.-tól kaptak volna, ha van lakáskasszájuk. A szemembe mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy akkor nem hallgatott rám! Pedig ilyet nem nagyon szokott. A lényeg, ha leveszed az állami támogatást az előtakarékoskodásodról, akkor egy takarék számlához képest kifejezetten bukóba vagy, de az áll.tám-mal együtt kifejezetten kiszámítható összeget kapsz, amit megfejelhetsz egy igazán jó kamatú Ft alapú hitellel! Én ajánlom, ha van rá pénzed, és elkötelezett vagy magaddal szemben.
2013. dec. 18. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!