Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalta? Nem gyerekes ez?
Figyelt kérdés
A volt baratome a szuzessegem es terjeszti .. es hat elegge szegyenlem a dolgot egyre tobben tudjak... mit tegyek? 17/L2016. júl. 11. 15:22
1/9 anonim válasza:
Hát te meg híreszteld azt, hogy milyen kicsi a kukija és használni se tudja és borzasztó volt az együttlét :)
17F
2/9 A kérdező kommentje:
Ezjo😂😂😂
2016. júl. 11. 15:25
3/9 anonim válasza:
De,nagyon gyerekes.Ő is elvesztette valakivel nem tudom neki ,hogy esne...Amit az első írt tényleg jó lehet😂😂
4/9 anonim válasza:
hogy ennyi nem jutott eszedbe :'DDDDDDDDDDD
6/9 anonim válasza:
és tedd hozzá hogy nem élvezett el és először be sem talált
7/9 anonim válasza:
Jaj. Tipikus "nincs lyukérzéked" duma jöhet. :D
8/9 anonim válasza:
A baj az, hogy előtte kellett volna átgondolni. Tudom, hogy utólag könnyű okosnak lenni. De még könnyebb olyannal elveszíteni akit utána nem szégyell az ember. Vagy aki nem terjeszti :D
Én a helyedben nem reagálnék rá, próbálkozzon csak. Ha meg már muszáj, akkor a kicsit erősebb, poénos visszaszólásokat mindenki szereti :)
9/9 anonim válasza:
Ez van,ha valaki a nem megfelelő embernek adja oda magát...
De, amúgy gyerekes és köcsögség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!