Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért baj az ha egy fiú "gyerekes" és idétlen?
Figyelt kérdés
Mindenki a komoly,érett emberekkel szimpatizál...2015. dec. 15. 19:00
1/11 anonim válasza:
Mert egy lány biztonságban akarja érezni magát mellette. Egy gyerekes és idétlen mellett, hogy lenne meg ez az érzés? Humor kell, persze. De idétlen ne legyen már egy férfi, pls!
2/11 anonim válasza:
Mert nem tud némelyik éretten viselkedni komoly dolgokban. Emelett egy olyan fiú nem nőtt fel egy éret kapcsolathoz, ez zavaró mert nem lehet vele komoly problémákról sem beszélni. (Tisztelet a kivételnek)
3/11 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki idétlen és "gyerekes" még nem tudja megvédeni a barátnőjét? vagy komoly lenni amikor kell?
2015. dec. 15. 19:04
4/11 anonim válasza:
Azért, mert mi lesz akkor, amikor a kapcsolat olyan pont(ok)hoz ér, ahol felnőtt, érett gondolkodással kell megoldani a problémákat. Az ilyen jellemű emberek hajlamosak a problémákat is félvállról venni, könnyedén kezelni.
Persze nem árt, ha van egy kicsit idétlen oldala is az embernek (nekem is van), mert jó dolog, ha az ember könnyen fel tudja vidítani a másikat, de azzal finoman kell bánni.
5/11 anonim válasza:
Miféle biztonság, ha rátok támad 5 cigó késsel, akárki lehet melletted.
6/11 A kérdező kommentje:
Micsoda véletlen hogy pont ezt a példát hoztad fel :D
2015. dec. 15. 19:10
7/11 anonim válasza:
Nekem nem lenne bah, inkább legyen idètlen ès kicsit őrült, mint karót nyelt :). Persze, kell a komolyság egy-kèt helyzetben, de èn nem tudnám elkèpzelni magam olyan mellett, aki nem tud egyazer se megmoaolyogtatni, mert ő most komoly :). Nincsenek is komoly barátaim :). Nekem tökèletesek az olyan őrültek mint èn :D (mindenki èrtse úgy ahogy akarja ;) )
8/11 anonim válasza:
Mert nem azért akarunk párkapcsolatot ,hogy bébicsőszködjünk.
9/11 anonim válasza:
Jó én is általában szeretek viccelődni,őrült dolgokat csinálni de közbe kellenek a komoly percek, hogy normálisan el tudj beszélgetni a másikKál, de általában az "őrültséget" preferálom
10/11 anonim válasza:
Annak a lányak, aki szintén ilyen, nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!