Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért baj az ha egy fiú "gyerekes" és idétlen?
Szerintem nem baj az, ameddig fel tudja ismerni azokat a helyzeteket, amikor nem szabad így viselkedni. Az én párom is ilyen kis "bohóc" (meg én se vagyok jobb), és sajnos nem egyszer kaptunk össze, mert félvállról vett/viccelődött egy olyan témával, ami számomra fontos volt/érzékenyen érintett. De már tanul, szerencsére. :) Lehet, hogy idétlen poénjai vannak, és a szóvicceivel néha már az őrületbe kerget, de ő ilyen, és ezért (is) szeretem. Annyi az egész, hogy tudni kell, hol a határ :)
ui.: Ha olyan lányt keresel, aki díjazza ezt a fajta viselkedést, akkor (szerintem!!) ne azok között keresgélj, akik épp arról beszélgetnek, hogy mekkora tragédia történt: kifogyott a kedvenc szemhéjfestékük, hanem akik nyerítve röhögnek rajtuk. (Ez az én véleményem, ha nem ért egyet valaki, érveljen ellene, köszönöm!) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!