Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar masodik srac szakit vrlem azert mert azt mondjak hogy "tul gyerekes vagyok" es "gyerekes a kapcsolatunk" egyik 15 eves volt masik 16 en meg 14 eves vagyok. Egyszeruen nem ertem. Tudnek ezen valtozatni?
Lehet, hogy tényleg túl gyerekes vagy, nekem is ilyen az egyik haverom, ő fiú de elég sokan lerázzák ezzel az indokkal. Én se nagyon szeretem a gyerekes lanyokat.:/
16F
Azt tudom tanácsolni neked(saját tapasztalataim alapján), hogy ne vessen szét annyira a happyness, hogy a srác érezze, hogy a Dunába vetnéd magad 3 nap után is. Ez a túlzott "rajongás" a szemében tapadós piócának is láttathat téged, így ez pl nem ajánlott.
Másik dolog, hogy ne azzal akarj "menő" lenni(nem tudom, azért csinálod-e), hogy cigizel és iszol, a szervezetednek többet ártasz vele, mint a személyes kapcsolataidnak - ide véve a pasizást is, amit ha jól látok nem igazán jön össze hosszabb távon :)
Amit még tanácsolni tudok, hogy hiába nem mozgok ebben a 15-16 éves korosztályban, azt látom, hogy a fiúk(mint a nagy könyvben meg van írva) tényleg később érnek és gyerekesebbek, mint a korukbeli lányok, de talán lehet, hogy azt várnák el, hogy a barátnőjük maximum annyira, vagy még annyira se legyen gyerekes, mint ő maguk.
Ha megfogadsz ebből 1-2 dolgot(így ismeretlenül), lehet, hogy később nem fogod bánni :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!