Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy srác, szilvesztert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, szilvesztert nála töltöttem és összejöttünk. Azóta eléggé fura a kapcsolatunk. Van amikor azt mondja elvenne feleségül is, van hogy azt hogy haveri szinten bír. Hol bújik és csókol, hol ellök és bunkó. Miért?

Figyelt kérdés
Ha rákérdezek mi van köztünk nem válaszol normálisan, és a viselkedéséből se tudom kideríteni mert hol ilyen, hol olyan. Azt is mondta hogy vele van a gond. Nem értem. Most mi van? 15/L
2016. febr. 2. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Tipikus tini kapcsolat. Még hogy feleség........:)
2016. febr. 2. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba. Még nem tudja mit akar. De ez az én véleményem.
2016. febr. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!