Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalta?
A baratommal fel evet voltunk egyutt, elso 2-3 honapba nagyon jol meg voltunk, aztan ossze veszett a legjobb baratjaval es teljesen mas tarsasagba keveredett .. abbol a tarsasagbol sokuknak mar rendorsegi ugyeik voltak meg ha volt baratnojuk is akarmennyire is "szerettek" a lanyt, ossze vissza csaltak.
na es hat mas tarsasag, ehhez kapcsolodtak rosszveru lanyok. Akik mindenkivel lefekudtek mar onnan..
A baratom egyszer ivott sokat, ra 2-3 nappal nem mert velem talalkozni mert ki volt szivva a nyaka gondolom nem egy fiu csinalta .. aztan lattam instagramon egy kepet amin a lannyal vannak HOTELBE.. itt mar buzlott az egesz .. mondom magamba okes addig hallgatok, ameg ki nem derul minden .. ra 2 hetre ossze vesztunk es olvastam ahogy irta a baratjanak hogy megcsalt .. nem lepett meg a dolog de hat akkoris meglettem csalva , nagyon rossz erzes volt. Minden este sirtam miatta.. o meg csak jatszott ahogy eszrevettem ezekbol pedig abba voltam hogy szeret. Ebbe mi a jo neki? Hogy olyannal jatszik aki mindennel jobban szerette es mindent megadott neki ? Nem ertem ..
Nagyon sajnálom :(
Szerintem mutasd meg neki hogy milyenbe keveredett és szedd ki abból a társaságból de nagyon gyorsan beszélj a szüleivel vagy nemtudom, nyílvan ha leitta magát a sárga földi talán nem tudta mit csinál hameg bunkó akkor bunkó,vsgy nem is szeretett igazán, (ez legyen az utolsó tipped te lány!) De én a barátjával is beszélnék. De a kérdésre válaszolva :D Valami most nwgyon rossz lehet neki , sajnálom:( nagyon remélem hogy nem gond hogy csak a véleményem írtam le...
35/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!