Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a fiúval csak este találkozunk?
Még nem járunk, de szoros a kettőnk közötti kapcsolat, a fiúnak nagyon régóta tetszek. Azt mondta h szeret. Még nalunk nem volt, szval semmi komolyabb nem tortent.
De most hogy szorosabb az utóbbi időben a kapcsolatunk, mindig késő este (fél 10-10-fel 11 korul) talizunk/randizunk. Az elején mindig világosabban (fel 7- 7 fel8 ) talizgattunk.
Én arra gondolok , hogy este azert mégse lát minket senki, így nyugodtabban tudunk kettesben lenni, mint fényes nappal.
Nálatok hogy van/volt?
Köszönöm! Minél tobb válasz jöjjön!
Nem kifejezetten arra gondoltam :D
De például este a sötétben nyugodtabban tudunk csókolózni meg szeretkezni, mikor sehol senki csak mi ketten :p
Szeretkezni? Kint, nyilvános helyen? Ez nem csak törvényellenes,hanem elég gáz is...
Még nem is jártok, de már szeretkezni? Mát tini kategóriában is ez megy? Ez a szint?
Ezzel a felfogással meg viselkedéssel te csak egy jó kis ribi vagy, akinek nincs helyén az értékrendje, az erkölcsről valószínűleg még nem is hallottál.
Kedves utolsó: Még hivatalosan nem járunk (még nem kötöttük senki orra alá) , de már tobb mint sima barátság (ha lehet mondani együtt vagyunk) . Es igen képzeld szerintem semmi nincs abban ha kint szeretkezünk pl.egy faházban... Nalunk még nem volt...
Csak nem lenne gáz ha mondanám neki h jöjjön el hozzánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!