Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel megbeszéltük hogy találkozunk a közeli parkban este. Nekem nem jön be a fiú de nagyon kedves meg jófej, szerintem neki én bejövök. Segítsééég? (többi lent)
Figyelt kérdés
És nagyon izgulok már most mert félek hogy nem fogunk tudni beszélgetni vagy valami...már görcsbe van a gyomrom..2013. júl. 17. 23:37
1/12 Cyklon válasza:
Ha nem jön be,akkor miért mész este parkba vele? nem félsz hogy elad valami török kamionosnak? :D
2/12 anonim válasza:
lehet hogy ö iscsak barátként gondol rád
ha meg nem, majd elmondja
addig felesleges ezen idegeskedned :)
3/12 anonim válasza:
Én a helyedben nem mennék este egy parkba... Ki tudja milyen pedok vannak ott... Vigyázzatok magatokra :)
4/12 anonim válasza:
Miért este? Miért parkban? Miért nem lehet nappal egy forgalmas helyen?
És ha nem jön be neked, minek találkozol vele?
6/12 anonim válasza:
Minek egyeztél bele? és am te szép vagy? am ha ennyire nem jön be, egy kedves jófej gyerek akkor miért egyeztél bele? mert nem páwa talán? am meg ha ennyire hülye vagy, mondd meg neki mikor találkozdtok és köszöntök egymásnak: Várj, figyelj, én nagyon kedves és jófejnek tartalak, és ne keseredj el, de nekem te nem teremted meg a 100%-os thelepatikus mezőt kettőnk között, vagy is én nem vagyok beléd szerelmes. Bocs. De attól még remélem jó barátok maradhatunk? és ennyi, vagy valami hasonló ha ez se tetszik...
7/12 A kérdező kommentje:
Azért egyeztem bele mert ismerem és a barátom...azt mondják hogy szép vagyok :D
2013. júl. 17. 23:49
9/12 anonim válasza:
és ha azt mondják ugorj a kútba? látom te a tipikus 2013-as agyatlan tinipics,a vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!