Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a lányok itt, hogy a legtöbb lány nem kezdene helyes, bulizós, vagány fiúkkal, akik minden este más lányt visznek fel?
1: azt hiszik meg tudják változtatni őket, és a lányokat ez nagyon beindítja
2: határozott pasik ezek, ami szintén vonzó
3: tiltott alma mindig édesebb
4: kiélik magukat, mert lehet, hogy tudják, hogy nem ő az álom férj, de azt is, hogy ilyen kaland kell az életben
5: sok az izgató mítosz ami körülveszi az ilyen pasikat és a lányok kíváncsiak
1. szabály
A nők sok mindent mondanak!
2.
Pont ezért kell leszarni, hagy ugasson, azért kutya!;)
Hát igaznak igaz amíg egy féltékeny..beteges és paranoid vőlegény/barát/férj meg nem öli az ilyen vagány Jancsikat!
Ha pl az én menyasszonyomat egy ilyen srác az ágyába vinné buliból az lenne a halálos ítéletének aláírása....egyik spanom is az ilyen srácot aki a barátnőjét megfektette kivitette az erdőbe és megásatta vele a saját sírját a srác állítólag bepisált félelmébe :-) Szóval mindent lehet..csak vállalni kell a tetteinkért a felelősséget is utána és nem sírni meg a rendőrbácsikhoz szaladgálni, mert félünk! Ha én lettem volna a spanom helyébe lehet már nem élne a tag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!