Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a fiúval csak este találkozunk?
Még nem járunk, de szoros a kettőnk közötti kapcsolat, a fiúnak nagyon régóta tetszek. Azt mondta h szeret. Még nalunk nem volt, szval semmi komolyabb nem tortent.
De most hogy szorosabb az utóbbi időben a kapcsolatunk, mindig késő este (fél 10-10-fel 11 korul) talizunk/randizunk. Az elején mindig világosabban (fel 7- 7 fel8 ) talizgattunk.
Én arra gondolok , hogy este azert mégse lát minket senki, így nyugodtabban tudunk kettesben lenni, mint fényes nappal.
Nálatok hogy van/volt?
Köszönöm! Minél tobb válasz jöjjön!
Mondjuk múltkor azt mondta, hogy a nagy hőségben minek kijönni, este jobb az ido...
Meg szerintem leginkabb azert, mert sötétben "azt csinálunk amit akarunk" , senki sem lát, nyugodtabb....
"Én arra gondolok , hogy este azert mégse lát minket senki, így nyugodtabban tudunk kettesben lenni, mint fényes nappal. "
Nappal is pont ugyanúgy nem érdekli a többi idegen embert, hogy másik két idegen ember randizik, szóval aztán tök mindegy, hogy ki mikor lát....
Este hangulatosabb. De hogy kizárólag csak este találkozni, az egy kicsit gáz.
#7: És akkor mi a franc van??
Miért baj,ha látnak titeket az emberek? Szégyenled ezt az egészet? Akkor nem érdemes folytatni,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!