Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15évesen leszopni egy fiut vagy kinyalatni magad?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok az alany.Mit gondoltok?Szerelembol par honap utan ezek a dolgok 15evesen normalisak?2016. jún. 26. 11:18
3/20 anonim válasza:
hat nagyon nagyon a határ szerintem... de inkább 16 evesen mondanám először es a szüzesség elvesztése is szerintem csak 17 evesen természetes a leghamarabb... főleg hogy pár hónapos kapcsolat... en pár hónap után nem az ágyba jártam a barátnőmmel hanem moziba meg parkba es fesztivalokra es szerintem ez a normális
5/20 anonim válasza:
15 évesen a fagyit kellene nyalogatni és esetleg Negrot szopogatni. :D
6/20 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Aki azt mondja hogy nem az ne a saját időszakát hozza fel példának, az egy teljesen más világ volt, ma más ütemben nőnek fel az emberek, de nem elítélendő
7/20 anonim válasza:
Azért ne felejtsük el hogy nem minden 15 éves gyerek. Vannak köztük sokan akik már kész felnőttek és nagyon érettek. Az ilyeneknél rendben van. Ezt azért állítom biztosan mert öcsém 15 éves és mind külsőre, mind szellemileg kész férfi. És egész sok ilyen van :)
8/20 anonim válasza:
Van, aki már 14 évesen késznek érzi magát, hogy akár a szüzességét is elveszítse, van, aki még 20 évesen se. És a sajátunkon kívül senki ügyéhez nincs közünk. De egyébként az én nézeteim szerint pár hónap után, ha mindkét fél tényleg akarja, akkor nincs vele semmi gond.
10/20 anonim válasza:
#6 Ha 10 év múlva megint más világ lesz és már 10 évesen szexuális életet élnek, akkor az lesz a normális? Én nem értem ilyen fiatalon mi az istenért kell rögtön belemenni a testi kapcsolatba.. Tanuljatok, mozizzatok aztán később az egész életedet végigkerelheted. Már úgy érzem néha, hogy a gyerekkort egyesek teljesen átugorják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!