Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor mondjam neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mondjam neki vagy ne mondjam?

Figyelt kérdés

Most lesz egy éve, hogy együtt vagyok a barátnőmmel.

A probléma az, hogy van többször mikor próbálkoznak vagy írogatnak a haver csajai ill. barátnői.

Mindig lekoptattam őket, hisz sosem csalnám meg, vagy szimplán vissza sem írok nekik, hogy vegyék a lapot.

Ezzel eddig semmi gond.

Csak barátnőm túlzottan féltékeny, ha mondom neki

hogy rám írt xy, de elzavartam/nem írtam vissza, akkor is teljesen ki akad rám, nem beszél velem...és azt mondja ne is mondjam inkább neki, oké.

Nem mondtam, idővel kiderült, megint én voltam a rossz...mert nem mondtam el.

Erre mondom neki hogy te monad hogy ne mondjam...

Inkább elmegy, napokig könyörgöm, nyalizok neki.

Kérdés :D

Ma is rám írtak, most akkor mondjam el neki vagy ne?

Mert már kicsit elég ebből a hisztiből...

Meg beszéltük hogy mindent elmondunk egymásnak, még sem jó...

Pls segítsetek! 19/f

2016. jún. 15. 22:06
 1/3 Stark2000 ***** válasza:
64%
Tudod mit mondj el neki? Hogy eleged van a hisztijéből és a féltékenykedéseiből. Vagy ülj le vele megbeszélni, hogy miért féltékenykedik ennyit?! Mert ez származhat kevés önbizalomból és súlyosan rossz önkritikából is, vagy előző kapcsolati tapasztalat, mert megcsalták.. Erről beszélj vele mindenképp! :)
2016. jún. 15. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver, most bántás nélkül. Minden elismerésem, hogy egy éve már bírod ezt idegekkel:D
2016. jún. 15. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:

2. válaszoló, köszönöm :D kitartó vagyok az mellett akit szeretek.

Első válaszoló;

Neked is először köszönöm a választ,

am már beszéltem vele erről, de nem igazán hajlandó változni e téren, nem is akarom, csak ne legyen ennyire féltékeny...nem adtam rá okot, soha.

Nem csalták meg, önbizalom hiány nem tudom...nagyon szép lány, hát remélem valami változni fog, beszélek vele erről holnap, csak ne sértődjön be...

2016. jún. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!