Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy ezt nem tudjuk így folytatni?
Figyelt kérdés
pár hete, megismertem egy fiút, nagyon örültem, amikor le jött hozzám, és tényleg úgy éreztem, hogy szeretem, azonban mióta elment csak arra bírok gondolni, hogy ez így nem jó, mert csak hétvégenként tudna lejönni és egyrészt addig én nem bírnám, másrészt viszont cseten már nem érzem azt a lángoló szerelmet, mint amikor megismerkedtünk :( szerintetek szakítsak vele? és ha igen hogyan tegyem, nem akarom megbántani, ő olyan lelkes, és folyton azt hajtogatja, hogy majd megoldjuk, de megoldást még nem találtunk és a szüleinknek se tudjuk, hogy mondjuk el - egy reménytelen lány2016. máj. 8. 17:28
1/3 anonim válasza:
Ezt most nem értem.
Ki akarod dobni, mert nem lángolsz már érte de nem tudsz hétvégéig várni?
Ezt most nem értem.
2/3 A kérdező kommentje:
ha hétvégéig várnék,lehet újra fellángolna, sőt ebben egész biztos vagyok, de utána csak megint elmúlna.. :(
2016. máj. 8. 17:45
3/3 anonim válasza:
Úgy ahogy ide leírtad, egyenesen, köntörfalazás nélkülindkettőtöknek jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!