Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strg456 kérdése:

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Hogyan mondjam el a lánynak,hogy többet érzek iránta mint barátság?........

ja s mien jelei vanak a lánynak,ha tetszik neki egy fiú?azok a apró jelek amiket mi férfiak nem veszünk észre?Létszi help főleg a lányok válaszát kérném :)

2016. jún. 4. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Hát szavakkal légy teljesen őszinte mert szerintem az a legjobb tudom, hogy nehéz de mindenkinek jobb mert te megtudod az ő érzéseit és ő is a tieidet!

Hát szemtelenkedik veled, incselkedik meg ilyenek.

13/L

2016. jún. 4. 16:54
 2/3 anonim válasza:
0%

Minek akarod elmondani?

Hidd el nem érdekli.

2016. jún. 4. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem őszintén állj elé és mondd el neki mit érzel iránta, ne támadd le őt rögtön persze, picit utalgass rá és finoman mondd el neki. Ha egy lány szeret téged zavarban van előtted, a te véleményed őt sokkal jobban érdekli mint bárki másé amikor veled elpirul, nevet a vicceiden még ha nem is viccesek. Megvéd mások előtt még akkor is ha nem neked van igazad. Remélem tudtam segíteni.
2016. jún. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!