Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Az iskolàm a szomszéd településen lévő sulinak a tagintézménye..és 7.es vagyok és az ottani 7.kel 4 napos Szlovâkiai kirândulàsra mentünk..elmélyült a kapcsolatom egy fiúval akivel eddig egymàsra sem néztem..egymàsba szerettünk és mire vége lett összejöttünk..el szeretném mondani a szüleimnek hogy mikor sétàlni megyek vele ne kifogàsokat kelljen keresni hogy hova megyek hanem tudjâk..6 hónap és 14 éves leszek..de félek, hogy anyukàmék fiatalnak tartanànak ehez..pedig csak aféle gyerek szerelem lenne..puszi, kézfogàs, stb...17 éves korunkig egyikőnk sem tervez többet..és félek ha elmondom eltiltanànak tőle..mindkét szülőm ismeri lâtàsból a fiút..azt sem lehet rà mondani hogy rossz tanuló, tehât nem rontana az àtlagomon sem..és nagyon szeretem..hogy mondjam el ezt?2016. jún. 14. 18:15
1/4 anonim válasza:
Ugy ahogy is kiirtad. Nyugodtan magyarazd el anyudnak a dolgot, hidd el nem fog ki akadni, ha elmondod neki normalisan...viszont ha valaki mastol hall rola lehet azt hiszi majd h okkal titkolozol es mast is csinalsz vele esetleg
2/4 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták.
Pont úgy ahogy nekünk elmondtad ,hogy nem terveztek egyelőre komolyabbat ,tisztában vagytok a szabályokkal ,elfogadjátok ,hogy ha a szülők segíteni akarnak. Nem akarjátok hátráltatni egymást a tanulásban. Légy őszinte és bátorság.
És reméljük megéli a kapcsolatotok nem csak a 17-et hanem a 27 és 37-et is minimum.
3/4 anonim válasza:
7.esen kapcsolat? :D Szép 2016 :D 17 évesen már szeretkezés?:D A szüleid helyében nyakonvágnálak!
4/4 anonim válasza:
Normálisan leírtad, ahhoz képest, hogy még hetedikes vagy. Kb. így is add elő, és ígérd meg szüleidnek, hogy észnél leszel, nem vagy hülye, nem akarsz gyereket és nem fog a tnaulás rovására menni. Szerintem el fogják fogadni. Lehet nem fog tetszeni nekik elsőre, de ha látják rajtad, hogy nem vakultál meg a szerelemtől, akkor nem lesz probléma vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!