Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hogy mondjam el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval anyu ahol dolgozik mellette van egy bolt akinek a tulaja joba van anyuval es én is ismerem meg joba vagyok vele... Egyik nap is mentem anyuhoz es ahogy kijöttem tole ugy az a pasi akie a bolt az leszólított h akar velem beszelni én be is mentem a boltba beszéltünk es egyszer csak megcsókolt es elmondta h Mennyire szeret meg minden es ossze is jöttünk én nagyon örültem neki csak az baj h én 15 eves vagyok o meg 27 es nem tudom h h mondjam el anyuéknak. Biztos h nem fognak neki örülni légyszi normalis válaszokat írjátok Köszi

2015. jún. 23. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha anyud ismeri azt a csávót, és ha joban is van vele akkor szerintem nem lesz baj. De viszont 12 évvel idősebb. Ami hááát kicsit sok. Nem tudom, de remélem biztos vagy benne hogy nem csak kihasznál, hanem tényleg szeret is. Szerintem először csak olyanokat mondj anyudnak hogy 'Hallod anyu, tudod a XY-nal voltam sétálni miután lejárt a műszakja és tök jót dumáltunk, és elhívott moziba is...' aztán ha ilyenekre nem rág be, akkor nem lesz gond. De a lényeg hogy nehogy letámadd hogy ti most jártok:D Drukkolok:)
2015. jún. 23. 18:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit sok a korkülönbség de én szo szerint imádom őt 😊 es remelem h o is így érez meg már reg bókol nekem..meg anyuval amikor beszelt akkor célzott arra h ugyis elrablom a lanyodat meg ilyesmi 😁 am köszii
2015. jún. 23. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A dolog a te szemszögedből:

Valaki szeret, milyen jó nekem, én is szeretem őt.

A dolog az ő szemszögéből:

Végre egy friss csaj, remélem szűz, de nem hagyom hogy az maradjon. EGy darabig azért dugni akarom .

A dolog a pasi szemszögéből, ha agyilag olyan visszamaradott mint egy 15 éves:

Ugyanaz mint nálad, csak épp ő visszamaradott.

Te meg csak naiv.

Én csak tudom, 26 éves pasi vagyok mellesleg.

2015. jún. 23. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
És mivan akkor ha azt is akarja??!! De legalabb szeret én érzem meg tudom
2015. jún. 23. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:
En érzem hogy szeret ahogy átölel ahogy magához ölel vagy megcsokol 😁
2015. jún. 23. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem azt is, hanem azt. A cél a szex, az eszköz meg a tini csaj, esetünkben te.
2015. jún. 23. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor a cel a sex nekem akkor is megeri
2015. jún. 23. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem kéne a szüleidnek ezt megmondani...
2015. jún. 23. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat igen csak kicsit felek hogy lebukunk...mondjuk ha bent vagyok nala a boltba es ha mondjuk pont akkor csokol meg amikor anyu odafigyel az gaz lesz
2015. jún. 23. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!