Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, fiu.

Imádok együtt szórakozni barátaimmal de van az úgy hogy kizárom a világot és nem igazán nyitok. Persze mindenkinek vannak rossz napjai. Egyébként érdekel minden és szeretek új dolgokat is ki próbálni. Sosem voltam nagyképű nem is leszek. Szeretek viccelődni, szeretem ha az emberek körülöttem boldogak. Még ha bohócot is kell magamból csinálni. Viszont tudok komoly is maradni, nem csak vicc az életem. Egy hibám van talán, hogy ha valakit megismerek akkor képes vagyok őt úgy szeretni mint senki mást. Ő kerül előtérbe és addig nem is tudok örülni semminek amíg ő nem boldog. Magam előtt is csak őt tartom.

2016. jún. 8. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
* nem tartom
2016. jún. 8. 19:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg nem szimpi.. 16/L
2016. jún. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!