Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek?
18 éves vagyok, fiu.
Imádok együtt szórakozni barátaimmal de van az úgy hogy kizárom a világot és nem igazán nyitok. Persze mindenkinek vannak rossz napjai. Egyébként érdekel minden és szeretek új dolgokat is ki próbálni. Sosem voltam nagyképű nem is leszek. Szeretek viccelődni, szeretem ha az emberek körülöttem boldogak. Még ha bohócot is kell magamból csinálni. Viszont tudok komoly is maradni, nem csak vicc az életem. Egy hibám van talán, hogy ha valakit megismerek akkor képes vagyok őt úgy szeretni mint senki mást. Ő kerül előtérbe és addig nem is tudok örülni semminek amíg ő nem boldog. Magam előtt is csak őt tartom.

Biztos nagyon aranyos vagy:) Nem tudom...néha tud idegesítő lenni, ha valaki folyton veled foglalkozik, és nem hagy szabad teret...:)
17/L

Szerintem is aranyos lehetsz:)
Es en tartom azt hibanak amit leirtal, en orulnek ha lenne valaki aki ennyire szeretne, mert elegge maganyos vagyok :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!