Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tipikus csajos dolgok, amit a lányok a pasijukkal művelnek? :D
Például:
- Lenyúlják a srác fél ruhatárát :D (elsősorban pulcsik, meg pólók is, én egy sapit is vadásztam)
- Lopnak a sült krumpliból (meg úgy akármiből)
- Ágy kisajátítása - szegény srác húsz körömmel kapaszkodik az ágy szélén, míg a csaj kényelmesen szétterül az ágyon, és az egész szituációról fogggalma sincs mert alszik mint a bunda
Még milyen hasonló dolgok vannak?
Hmm, megnézném hogy két csaj mit csinál az ágyban alvás közben :D (mármint, mindkettő területet akar és nem hagyja magát)
de lényeg:
Képregényhez kéne, aztán vagy megrajzolom vagy nem :D Szóval saját tapasztalat, sztereotípia, jöhet minden
ha valahová megy a lakásban rálépek a lábára,belekapaszkodok, és engem is vinnie kell
ha alszunk az egész plüsskészletet odakészítem az ágyba
Hát a pulcsijait én is lopkodomxd
Ilyen amikor direkt az ölébe ugrok,hogy vigyen és muszáj vinnie, mert a puszi jutalom mindenkinek bejön.:D
Az én barátnőm a fél ruhataromat ellopta és nem hajlandó visszaadni.
Állandóan szeret játszani a hajjammal és a kezemmel...
És imád engem öltöztetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!