Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit lehet kezdeni?

Tényleg légy nyitottabb:) ha a lány is nyitott akkor befogadóbb lesz ha olyan zenét ajánlasz neki ami a te stílusodhoz illik jobban. Pl nekem ajánlottak régen ilyen hörgősebb metált és tetszett, pedig én alter rockos vagyok.
Volt barátom meg a hiphop-rock keveréket csípte, és kölcsönösen kedveltük meg egymás zenéit.
Szóval szerintem azokat akik "szóba jöhetnek" nem kell alapból kiaknázni csak azért mert más a rock terén az ízlésük

Én is metalhead vagyok, de nem az acélbetétes fajta(zene ugyanaz) öltözködésbe annyi h bandás pólók, fekte farmer s fekete emelt bokás cipő, hosszú göndör haj.
Igaz eddig egy barátnőm volt/van talán mert én is kicsit szűkebb látókörű vagyok ilyen téren. A barátnőm is nagyon szereti a metált de ő sokkal nyitottabb másra is pl. az ilyen underground rapet s Raeggiet is nagyon szereti(nemtom így írják-e) amúgy ennek a kapcsolatomnak lassan vége lesz szerintem, mert nagyon szará van menve...
de énis eljárok arra a kevés koncertre majd amire csak lehet errefele s majd kerül valaki :/
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!