Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Rocker vagyok acélbetétesben meg ilyenekben járok de kevés rocker csajt ismerek azok meg akik szoba jöhetnek meg egész más izlésük van.

2016. jún. 8. 06:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg légy nyitottabb:) ha a lány is nyitott akkor befogadóbb lesz ha olyan zenét ajánlasz neki ami a te stílusodhoz illik jobban. Pl nekem ajánlottak régen ilyen hörgősebb metált és tetszett, pedig én alter rockos vagyok.

Volt barátom meg a hiphop-rock keveréket csípte, és kölcsönösen kedveltük meg egymás zenéit.

Szóval szerintem azokat akik "szóba jöhetnek" nem kell alapból kiaknázni csak azért mert más a rock terén az ízlésük

2016. jún. 9. 10:57
 12/14 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Előttem válaszoló kicsit helyettem is válaszolt korábbi kérdésedre. Szimplán ne azzal foglalkozz hogy milyen ízlése van, ha tetszik, úgy is tetszik. Nekem eddigi nőkkel kapcsolatos pályafutásom során megmondom, 2 nő volt max, akik szerették a rock zenét, a többi nem. De ebből sosem volt gond. Max grátisz hogy előbb említett gráciákkal koncertekre is tudtunk együtt menni, de erre igazából az is nyitott lehet aki nem feltétlen metál vérű :)
2016. jún. 9. 14:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a tanácsot
2016. jún. 11. 21:54
 14/14 anonim válasza:

Én is metalhead vagyok, de nem az acélbetétes fajta(zene ugyanaz) öltözködésbe annyi h bandás pólók, fekte farmer s fekete emelt bokás cipő, hosszú göndör haj.

Igaz eddig egy barátnőm volt/van talán mert én is kicsit szűkebb látókörű vagyok ilyen téren. A barátnőm is nagyon szereti a metált de ő sokkal nyitottabb másra is pl. az ilyen underground rapet s Raeggiet is nagyon szereti(nemtom így írják-e) amúgy ennek a kapcsolatomnak lassan vége lesz szerintem, mert nagyon szará van menve...

de énis eljárok arra a kevés koncertre majd amire csak lehet errefele s majd kerül valaki :/

20F

2016. jún. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!