Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni? Meg szokott az ilyesmi? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van valami amit nem tetszik a barátnőmnek ami engem bánt. A barátnőmmel több mint 4 hónapja együtt vagyunk. Volt már csók is, ült már az ölemben. (nem nem kell félre érteni) Az az érdekes, hogy én azt hittem, hogy nem mer beleülni az ölembe, mert mindig kérni kellett. Nem rég viccelődtünk ezzel az ölbe üléssel, és kiderült hogy ő nem szíbesen teszi. Mondván hogy:, , nem szeretné, hogy azt higgyem róla, hogy ő mindenre kapható. " Na most ő nem ilyen, egy végtelenül aranyos kis nőci.2015. dec. 28. 21:44
1/2 anonim válasza:
Szégyenlős. De hidd el megéri várni. Mondd el neki hogy értékes lánynak tartod. A lányok lassabban nyílnak ha fizikai dologról van szó, légy tütelmes. :)
2/2 anonim válasza:
Na, most én vagy mégis félreértettem, hogy mi az ölbe ülés, vagy csak simán nem értem, mire is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!