Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Rocker vagyok acélbetétesben meg ilyenekben járok de kevés rocker csajt ismerek azok meg akik szoba jöhetnek meg egész más izlésük van.

2016. jún. 8. 06:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek :D, ez a csajokra is igaz szerintem.. A rockerekre :P. Amúgy menj olyan koncertre, ahol olyan zenét játszanak, ami neked tetszik.. Ugyanis akik ott lesznek azoknak is az tetszik nagy valószínűséggel, de csap tipp :3

17F

2016. jún. 8. 07:14
 2/14 anonim ***** válasza:
ameddig a föld kerek mindig lesznek rokkereke de ha a föld ovális jo nekünk a metál is :)) egy nem rokker 33ffi
2016. jún. 8. 07:43
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Majd kinősz ebből.
2016. jún. 8. 08:21
 4/14 donmogyoróscsirke ***** válasza:
82%
Rocker.. Emlékszem gimi elején én is full feketébe öltözős, hát középig érő hosszúhajas kemény legény voltam.. aztán kinőttem.. Idővel majd rájössz, hogy nem szabad ennyire beskatulyázni hogy egyik ilyen másik olyan.. Mai napig emberek meglepődő arccal konstatálják amikor metál csengőhang szólal meg a telefonomon, pedig egyáltalán nem úgy öltözködök.. Egyrészt simán lehet hogy te is találsz lányt, aki nem feltétlen acélbetétesben járkál, de csak rock zenét hallgat, másrészt jobban teszed ha nyitottabb leszel a világra!
2016. jún. 8. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:

nyár van ember vegyél tornacipőt :'D

Amugy énis így vagyok, de azok se jönek ösze, meg hát egyikse nagy természetjáró, de nemkell full egyformának leni csak elfogadni egymást:D

17/f

2016. jún. 8. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
én nem változom meg bár öltözködésemen nem anyira látszik inkább farmer mer egy jó póló nekem elég enyi :3
2016. jún. 8. 10:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Voltam pár koncerten (tavaly nightwish) és voltra is megyek iron maiden koncertre szoval valoszinű hogy meg fogok ott ismerni egykét embert. És nem szeretnék kinőni ebből (sokan mondták ezt) mert nagyon szeretem ezt a stilust (az öltözékre gondolok mert a rockot mindig is imádni fogom)és ez az egy ami nagyon tetszik (főleg azért mert rohadt fehér a bőröm és ahhoz jol megy a fekete
2016. jún. 8. 20:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem sok hozzám hasonlo stilusu lányt ismerek (bár remélem a koncerten meg még a többin is majd találok) viszont őszintén szolva sejtelmem sincs h egy telljesen visszafogott egyéniségű lány egyáltalán gondolkozna e azon h összejöjjön egy rockerrel
2016. jún. 8. 20:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Amugy 4/8 hogy érted h nyitottabb a világra?
2016. jún. 8. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:

én rockot/punkot (is) hallgatok, de meg nem mondanád ezt a külsőmről. bár van pár erre utaló ruhadarabom (bakancs, tornacsuka, csontvázas/zenekaros póló), de legtöbbször elegánsan és szinesen öltözködöm. ezek ellenére nagyon NAGYON bejönnek a full feketében járó (kicsit titokzatosságot keltő) fiúk, ők a gyengéim, dehát az ilyenek mindig valami "menőn" kinéző metálhead csajszit választanak...

15/L

2016. jún. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!