Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lányokat fogok ki?
Már 5. alkalom, hogy azt veszem észre, hogy olyan 3 hét után másik fiúval találkozgatnak a "barátnőim".
Teljesen rendben volt minden, szerelmesek vagyunk egymásba és elkezd beszélgetni egy másik fiúval, és taliznak. Amikor kérdőre vonom (Mellesleg előtte való nap este mondta, hogy nem létezik fiú-lány barátság szerinte.), hogy miért találkozik másik fiúval..
Erre ő a tipikus duma, hogy jobbat érdemlek, ő egyedül fog maradni stb. Nem akar összejönni vele, csak "meg akarja nézni, hogy milyen." Persze ez szerintem bárki másnak is gyanús..
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, ti mit gondoltok az ilyen dolgokról ?
Egyébként minden lány ilyen, vagy én vagyok szerencsétlen? :))
Szeretnivaló az vagyok, de elég szerencsétlen. lol
Az a gáz, hogy ezek után nem tudom hol tudnék ismerkedni.. Félek, hogy megint ez lesz. :S
Először is fontos tudnod, hogy egy nagy képet apró részletek adnak ki. Lehet, hogy vannak apró tulajdonságaid, amik "tutyimutyi" (hogy az eggyel feljebb lévőtől idézzek) képet adnak rólad. Persze lehet, hogy ez nem jellemző rád, de tűnhet annak bizonyos gondolkodású embereknek. Az is lehet, hogy csak rossz emberekkel volt dolgod eddig.
Ha úgy érzed, nem lehetséges, hogy ennyiszer összefuss "ugyanolyan" emberekkel, mesélek neked valamit.
Dobj egy dobókockával mondjuk 10-15 alkalommal és írd le a számokat. Írj mellé/alá/fölé egy ugyanolyan hosszúságú számsort, csak magadtól. Amit a kockával dobtál, az a természetes sor, amit te írtál, az a mesterséges. Aki tudja, mit csinál, könnyen megmondja, melyik mesterséges, és melyik természetes. Mégpedig onnan, hogy a természetesben gyanúsan sokszor ismétlődhetnek a számok. A mesterségesben pedig nincs olyan sok egymás után, mert mikor írtad, túl soknak éreztél volna egymás után úgy 8 darab hatost.
Ez sok minden másban is így működik: egy könyv lehet például attól életszagúbb, hogy több karakternek van ugyanolyan keresztneve. Ez véletlenszerűbbnek tűnik, az élet pedig elég véletlenszerű :)
A te életedben is ez zajlik: éppen ilyen módon alakul a számsorod. Most (akkor, amikor írtad) tartottál a 8 darab hatosodnál, de után lehet, hogy más jön majd :) Érted, amire gondolok? Nyugodtan kérdezz rá, ha valami homályos, simán lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!