Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én miért fogok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én miért fogok ki folyton ilyen kis utálatos, de aranyosnak, kedvesnek tűnő, törékeny, pici lányokat?

Figyelt kérdés
Nekem ezek a pici csajok jönnek be, mondjuk nincs is nagyon választásom, mivel én is alacsony, törékeny srác vagyok. Erre folyton bunkóznak velem, meg kigúnyolnak vagy flegmán lekoptatnak. Én meg nem egyszer látom, hogy ilyen kinézetű, pici, aranyos lányok tök kedvesek meg imádják a fiújukat ott a buszmegben majd felfalják egymást. Most én miért nem tudok ilyen kedves, szeretettel teli csajokat kifogni vagy tényleg csak a ronda fiúkkal ilyen gonoszak ezek a lányok és valójában a helyes fiúk miatt játsszák csak meg, hgyo ők jóságos, érző szívű, kedves lények, de amúgy kegyetlen az igazi énjük?
2013. máj. 1. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
a nők kegyetlenek tesó, ha szép vagy, ha ronda
2013. máj. 1. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy sz*r a nézőpontod. az ilyen kérdéseknél általában ezt gyanítom. Nem tágítom a szót, erre mondják, hogy " a személyiségem én vagyok, a viselkedésem attól függ te ki vagy."

Meg jó dolog, ha valaki felhőtlenül kedves tud lenni, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel az. Szerintem nincs(legalábbis, főleg a te nézőpontodban) olyan hogy "kedves lány", "flegma lány", ez nem jellem, hanem inkább egy viszonyulási mód, ami a másik emberrel szembeni kapcsolatot mutatja. És az, hogy neked miért pont az olyan lányok jönnek be akik utálnak, te tudod, bár szerintem az önértékeléssel függ össze.

Bár meg is értem, elég szánalmas, ahogy ezt leírtad, tipikus rosszönképű kétszínű tagnak tűnsz.

Ezzel a "csúnya pasi vagyok" szöveggel úgy vagyok, hogy szörnyű, az ilyen ne is várjon másokra, mert képmutató. Vannak kevésbé arányos arcú pasik, akiket kinézetűk ellenére is kedvelek. Szóval a "szépség belülről fakad", csak elég baj amikor a csúnyák ezt félre értelmezik..

2013. máj. 12. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!