Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én miért fogok ki folyton ilyen kis utálatos, de aranyosnak, kedvesnek tűnő, törékeny, pici lányokat?
Az is lehet, hogy sz*r a nézőpontod. az ilyen kérdéseknél általában ezt gyanítom. Nem tágítom a szót, erre mondják, hogy " a személyiségem én vagyok, a viselkedésem attól függ te ki vagy."
Meg jó dolog, ha valaki felhőtlenül kedves tud lenni, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel az. Szerintem nincs(legalábbis, főleg a te nézőpontodban) olyan hogy "kedves lány", "flegma lány", ez nem jellem, hanem inkább egy viszonyulási mód, ami a másik emberrel szembeni kapcsolatot mutatja. És az, hogy neked miért pont az olyan lányok jönnek be akik utálnak, te tudod, bár szerintem az önértékeléssel függ össze.
Bár meg is értem, elég szánalmas, ahogy ezt leírtad, tipikus rosszönképű kétszínű tagnak tűnsz.
Ezzel a "csúnya pasi vagyok" szöveggel úgy vagyok, hogy szörnyű, az ilyen ne is várjon másokra, mert képmutató. Vannak kevésbé arányos arcú pasik, akiket kinézetűk ellenére is kedvelek. Szóval a "szépség belülről fakad", csak elég baj amikor a csúnyák ezt félre értelmezik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!