Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom azt mondja "odaadott egy pár óvszert a haverjának" akkor gyanakodnom kéne?
Figyelt kérdés
lol lehet paranoias vagyok de mostanság voltak vitáink es ma megemlitette ezt, hogy xy kért tőle x gumit es o adott neki. (ami reszben azert is zavar mert kozos költségen vesszük, ne osztogassa már el mintha nekunk nem kene :D)
Nem egy varosban lakunk, nem mindennap talalkozunk így nem tudhatom mikor merre van éppen.
Fiuk, lanyok, barki válaszát szivesen varom:))
2016. jún. 1. 17:29
1/6 anonim válasza:
Ha megcsalna szerinted ilyen látszólagosan csinálná?
2/6 A kérdező kommentje:
Tudná, hogy meg fogom nézni mikor találkozunk. Mindig megnézem mennyi van benne (és észben tartom hogy múltkor mennyi volt)
2016. jún. 1. 17:53
3/6 anonim válasza:
Szerintem is túlkomplikálod. Kis bizalom nem ártana:)
4/6 anonim válasza:
De milyen kapcsolat az ahol leltárt készítenek a gumikról?
5/6 A kérdező kommentje:
Olyan hogy nem eloszor fordulna elo hogy megcsalnak:)
2016. jún. 1. 19:53
6/6 anonim válasza:
Két barátnő beszélget:
-képzeld megcsal a pasim
-a roha*ék!
-és hazulról viszi a gumikat.
-óóó, hogy dö*ölne meg!
-de én kis lyukakat böktem múltkor mindegyikre. hihi :)
-óóó, hogy dö*ölnél meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!