Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az exemnek es a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az exemnek es a haverjanak is bejovok?

Figyelt kérdés

Az exemmel egy sulis kirandulason kezdodott minden. De utana meg nem akartam velem osszejonni, szerettem csak feltem mert elotte nem volt senkim.

Egy honap mulva osszejottunk de sajnos csak par hetig voltunk egyutt mert egy lennyal talalkozgatott (allitolag csak baratok voltak de eleg felreertheto volt) ezert szakitottam vele mert nagyon fajt ez a dolog szinte kozenek allt az a ribi.. De tudom h a baratom engem szeretett.. Na mindegy

Miutan szakitottunk ilyen se veled se nelkuled kapcsolatunk volt. Voltak vitaink de mindig ujra joba lettunk. Es sokaig ujra osszeakart velem jonni. Szerintem meg most is szeret.

Az exem es az egyik legjobb baratnom (akinek meg anno mindent elmondtam a kapcsolatunkrol) joba lettek mondhatom h napi szinten uzeneteznek..

Ez nekem nagyon rosszul esik/esett es mondtam is a baratnomnek. Ugyan uyg beszelnek azota is csak mar nem mondja el. ( azota mar nem is vagyok olyan joba ezzel a lannyal mert csalodtam benne. Nem igazi barat. Utalalm)

Az exemnek az egyik haverjaval joba lettem es elhivott talalkozni ( 3x). Mindig jol telik el az egyutt toltott ido de szinte biztos h o tobbet akar mint baratsag.

Es itt jon a problema.

Orultem h vegre van egy jo fiu baratom fe meg sem..

Egyreszt, felek a kapcsolattol legyen az barki aki szertne tolem valamit (nem tudok ellene tenni sajnos), nincs idom igy suli mellett semmire szinte es nem birnam azt h egy fiuval kell lennem szabadidomben mert o a baratom, mert az jo h igy neha talizunk es par orahosszat eltoltunk egx kavezoban de en tobbet nem akarok.

Masik eleg nyomos ok h nem tudnek osszejonni az exem egyik legjobb haverjaval. Szerintem meg szeret az exem es en is sokat gondolok ra. Hianyzik ha par hetig nem beszelunk. Utana viszont megint elkezdunk beszelni es minden nap irunk egymasnak. Aztan ujra nem.

Tudom h bonyolult es ha valaki valalmit nem ert akkor kerdezzen! Csak legyszi segitsetek nekem!!!

Mit kene tennem? Ha az en helyembe lennetek mit csinalnatok?

Hogy lehetne szepen elutasitan az exem haverjat? Ha elhiv ujra valahova nem menjek?

2016. márc. 31. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehát,ha a barátnőd néha vált pár üzenetet az exeddel,akkor az hatalmas csalódás, nem igazi barát,utálod. Ha te csinálod az ő haverjával ugyanezt, illetve ti találkozgattok is, igaz csak pár órácskára,illetve azon agyalsz,hogy összejöjjetek-e,akkor ez örvendetes,jajj de jó hogy van fiú barátod esemény... Nem vagy egy egészen picit egocentrikus? Biztos vagy te abban,hogy szeret az exed? Mondta?
2016. márc. 31. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem tartom jonak azt sem amit en csinalok! Hogy az exem havejaval talalkozok! Nem ertol van szo! De a baratnomtol nem volt szep h miutan "megbeszeltuk h nekem ez meg faj ezert o mindta h teljesen megert es nem fog az exemmel beszelni" o megis beszel.

Ismerem mar annyira az exem h tudja h meg szeret. Utalt ra...!

2016. márc. 31. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Legyszi irjatok meg! Fontos lenne nekem!
2016. márc. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!