Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha másfél éve van barátom, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha másfél éve van barátom, de egy hazibuliban, részegen kiverem a haverjának, az megcsalás?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 22:01
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Hát egyértelmű hogy,ez is megcsalásnak számít.. ha van párod semmi keresni valód más gatyájában...
2015. júl. 21. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Verd ki nekem is ha már ilyen egyszerűen megy.
2015. júl. 21. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Igen... mert ha emlékszel rá, akkor annyira nem lehettél kiütve, de biztos hogy megbántad ha kiírtad... lehet hogy balhé lesz belőle, de ha szeret meg bocsát, jobb mint a titkolózás... a lényeg hogy tényleg mutasd ki, hogy semmit nem jelentett és a párod fontos neked 19L
2015. júl. 21. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Én nem bocsátanék meg az tuti!

Sőt a haverom is elfelejthetne egy életre

2015. júl. 21. 22:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #4-essel..

Ha van párom, odafigyelek hogy ne kerüljek ilyen dolgokba. És a kísértésnek sem engednék, mert tudnám, hogy van egy barátnőm aki szeret engem.. nyilván rosszul esne neki ha más lányokkal csókolóznék és fogdosnék...

Bocsánat, hogy ezt mondom, de őszinte vagyok...ezt elcs_szted...

17/f

2015. júl. 21. 22:16
 6/15 A kérdező kommentje:

Már másnap reggel elmondtam neki. Igazából kb fél éve szóba jött köztünk ez a dolog hogy: ő 18 éves, én 16. Mindkettőnknek első kapcsolata, első szex. És mivel tinik vagyunk, bennünk van h milyen lehet mással. pedig szeretjük egymást meg minden, de ilyenek a hormonok... És szóba jött, hogy akkor lehet h később visszatérünk rá. Abban mindketten egyet értettünk h azért szex az nem fér bele, de egy (kölcsönös) kézzel történő kielégítés még szerintem igen, ő neki nehéz lenne stb. de megértette h mit érzek, hiszen o is ezt érzi..

És most hogy megtörtént ez a dolog, elmondtam, annyit mondott rá hogy "ok". Nem mondom h számított rá, csak gondolom "megérti"... Szóval ez a szitu :)

2015. júl. 21. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Egyrészt megcsalásnak számít másrészt meg egy oltári nagy ribizli vagy :) Mondd meg barátodnak és szerintem ne csodálkozz rajta ha kidob. Remélem meg is teszi :)
2015. júl. 21. 22:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezt csinálják a ribizlik?
2015. júl. 21. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Ráadásul 16 éves vagy?

Korán lettél ri.banc

gratulálok!

Ha véletlenül ismernélek, az összes jövendőbeli pasid tudna erről, ha rajtam múlna ;)

2015. júl. 21. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de én ha valakit szeretek, azt szeretném, ha ő lenne boldog, őt tenném boldoggá, nem a haverját. És igen, ez megcsalásnak számít.
2015. júl. 21. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!