Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha másfél éve van barátom, de egy hazibuliban, részegen kiverem a haverjának, az megcsalás?
Én nem bocsátanék meg az tuti!
Sőt a haverom is elfelejthetne egy életre
Egyetértek #4-essel..
Ha van párom, odafigyelek hogy ne kerüljek ilyen dolgokba. És a kísértésnek sem engednék, mert tudnám, hogy van egy barátnőm aki szeret engem.. nyilván rosszul esne neki ha más lányokkal csókolóznék és fogdosnék...
Bocsánat, hogy ezt mondom, de őszinte vagyok...ezt elcs_szted...
17/f
Már másnap reggel elmondtam neki. Igazából kb fél éve szóba jött köztünk ez a dolog hogy: ő 18 éves, én 16. Mindkettőnknek első kapcsolata, első szex. És mivel tinik vagyunk, bennünk van h milyen lehet mással. pedig szeretjük egymást meg minden, de ilyenek a hormonok... És szóba jött, hogy akkor lehet h később visszatérünk rá. Abban mindketten egyet értettünk h azért szex az nem fér bele, de egy (kölcsönös) kézzel történő kielégítés még szerintem igen, ő neki nehéz lenne stb. de megértette h mit érzek, hiszen o is ezt érzi..
És most hogy megtörtént ez a dolog, elmondtam, annyit mondott rá hogy "ok". Nem mondom h számított rá, csak gondolom "megérti"... Szóval ez a szitu :)
Ráadásul 16 éves vagy?
Korán lettél ri.banc
gratulálok!
Ha véletlenül ismernélek, az összes jövendőbeli pasid tudna erről, ha rajtam múlna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!