Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Eltilthatnak tőle a szülei?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltilthatnak tőle a szülei?

Figyelt kérdés

Eltilthatják tőlem a barátnőmet a szülei? Állítólag nagyon védik őt, és csak engedéllyel mehet ki. Azt nem kérdezik, hogy kivel jár ki, de már így is nagyon sokan láttak minket. Kérdeztem a lánytól, hogy van e rá esély, hogy eltiltanak, nem volt biztos abban, hogy nem fogják, de megígérte, hogy elintézi.

Jobb lenne ha megtudnák, lehetőleg tőle? Mert ha más mondja el, vagy véletlen lebukunk az lehet nem lenne szerencsés, igaz?

Szeretem őt, és tudom, ő is engem.

F/16 L/14

2016. máj. 30. 17:13
 1/1 zoleee61 válasza:
Nemakarok beleszolni hogy miért ilyen korban meg bla bla :D a lényeg hogy igen szolni kell és fogadják el hogy ti szeretitek egymást és bizzanak bennetek és mind e mellé támogassanak. :)
2016. máj. 31. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!