Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány,16 éves fiú. Szeretnének együtt eltölteni 3 napot, de a fiú szülei nem engedik. Így a normális?
1 éve beszélgetnek, 7 hónapja vannak párkapcsolatban, ez alatt az idő alatt elég sok minden történt köztük, hiszen nyáron sülve-főve együtt voltak, de nem aludtak még együtt. Nagyon szeretik egymást, ezért úgy gondolják, ennek itt az ideje. A lány szülei ezt támogatják, szívesen látnák és szeretettel várnák a fiút, de a másik oldal ellenzi ezt. Azzal érvelnek, hogy nagyon korai még ez, hiszen fiatalok, és ez még nem helyénvaló.
Vélemények?
Előre is köszönöm!
Ez esetben fordítva van...
Köszönöm szépen az eddigieket, várom még további emberek nézőpontját is!
Ha csak pár szavakban is, nagyon megköszönném, ha leírnátok, mit gondoltok!
Általában a normális szülők féltik a meggondolatlanságoktól a gyerekeiket!
Ha a lány terhes lesz, mindkettőjük élete tönkremegy!
És a gyerek is megsínyli, ha nem a szülei nevelik majd fel!
Ahhoz pedig túlontúl fiatalok vagytok hogy kellően körültekintőek legyetek!
Én sem örülnék, ha a gyerekeim voltnátok! De én tennék róla hogy még véletlenül se lehessen a lány terhes!
A fogamzásgátlás elengedhetetlen!
F/60
"Én sem örülnék, ha a gyerekeim voltnátok!"
Nagyon csúnya megfogalmazás volt ez...
Ezt is köszönöm...
Hat ha en lennek a lany apja, akkor en sem neznem jo szemmel, de azt is tudom hogy megakadalyozni ugysem lehet.
A fiu szulei szerintem jozanabbul gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!