Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom szülei, családtagjai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szülei, családtagjai nagyon kedvesek velem. Normális ez?

Figyelt kérdés
Érdeklődnek irántam, mikor a barátomhoz megyek, megölelnek, megpuszilnak, kedvesen beszélnek velem. Az én szüleim nem ilyenek a barátommal. Beszélgetnek vele, de nem puszilják meg, vagy hasonló. 16L, a barátom 19F
2015. szept. 27. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, próbálnak kedvesek lenni veled, befogadni téged.:)
2015. szept. 27. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem tök normális, befogadnak, a családrészeként kezdenek tekinteni, érdeklődnek hogy mi van veled, mert nem akarják, hogy egy vadidegen legyen a fiú barátnője, meg akarnak ismerni :). A barátod meg férfi :). Az édesapád és a barátod csak nem fogják megpuszilni egymást :D. Amúgy, általában jobban vigyáznak a lányokra mint a fiúkra, tapasztalat ;).
2015. szept. 27. 21:00
 3/3 anonim válasza:
Anyum is ilyen a barátnómmel semmi para csak örűl hogy vagy a fiának. Ez szerintem normális csupán ki akarja fejezni azon érzéseit hogy szimpatikus vagy számára és örül a kapcsolatotoknak.
2015. okt. 4. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!