Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok az ellentét és a veszekedés. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, de már az elejétől látszott, hogy szöges ellentétei vagyunk egymásnak. A gondolkodásunk, a dolgokhoz való hozzáállásunk, még filmben sem egyezik a véleményünk szinte sosem. És nekem ez annyira fáj. Sosem értünk egyet semmiben, és nem tudom ezen hogy lehetne változtatni, vagy mit kellene tenni. Aki hasonló cipőben jár(t), annak megköszönném ha írna pár sor tapasztalatot, mert én komolyan feladtam. Előre is köszönöm!2016. máj. 26. 19:10
1/1 anonim válasza:
háát ez sajnos nem feltétlen fog működni, előbb utóbb lehet szakítanotok kell ,főleg ha nem érzed jól magad vele akkor nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!