Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha én valamire azt mondom, hogy nem, akkor nem tudnak igenre változtatni?
Mindig abból van a vita, hogy van a barátnőm, aki akar valamit, hogy menjünk el oda, vagy menjek el vele, nekem meg NÉHA nincs kedvem, és meg is mondom neki, hogy NEM. El is mondom, hogy miért NEM, és akkor azzal nyaggat akár napokig, is, hogy de, menjek már. É n meg akárhányszor felhozza azt a témát mindig NEMET mondok, és el is mondom akár 1000x hogy miért nem akarok menni, vagy miért nem akarom, vagy akár mi.
És akár napokig nyaggat ezzel, és utána belefárd, és akkor jön a veszekedés, hogy milyen izé vagyok.
Holott én mindig megmondtam az elején, hogy engem nem lehet rávenni igenre, ha valamire egyértelműen megmondom, hogy NEM, és meg is indoklom.
Érteném a veszekedés okát, ha én olyan LENNÉK aki azt mondja, hogy JÖSSZ? és kész!
De, én nekem ha azt mondja, hogy nem akarok, akkor megértem, és kész. Ennyi volt.
De, nem ilyen vagyok.
Most ez baj?
Hogy én ha valamire NEMET mondok, arra semmivel nem tudnak rávenni?
Mert mindenkinek az jön le, hogy én vagyok a szemét...
Persze hogy mindenkinek ez jön le, mert az vagy!
Tudod nem csak az van amit te akarsz, ez egy kapcsolat, és ott igenis, igent kell mondani dolgokra, nem is tudom miért van még veled a lány!
Hát ahogy leírtad, nekem is úgy tűnik, hogy te vagy a szemét. Nem vagy alkalmas párkapcsolatra, legalábbis tartósra, mert a kompromisszum készséged ZÉRÓ.
Én sem szeretem ha valamire azt mondom, hogy nem és nyaggatnak vele. Az a baj, hogy minél inkább nyaggatnak annál inkább ellenszenves lesz nálam a dolog.
De a "nem"-ek mennyiségét egészséges zinten kell tartani. Mert ha örökké azt mondod, hogy nem, akkor egy idő után a barátnőd is azt fogja mondani, de attól kezdve már szingli leszel.
21F
És mielőtt kedves kérdező azzal jönnél, hogy te mondasz igeneket, is elég egyértelmű, hogy olyan dolgokra mondod, amiket te is ki akarsz próbálni, megnézni, vagy elmenni valahova, ami az önzőség netovábbja!
2.-nak Mondom ez az tény hogy ez határozottságra utal, de az élet nem ezen területén kell ilyenfajta magabiztosságot mutatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!