Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire számít a külső?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Ezerszer látom kommentekbe, hogy ,,jaj a külső nem számít, csak a belső a fontos, az számít nagyon"

Hát én nem tudom. Nekem igenis számít, meg mindenkinek aki valamilyen ismerkedő oldalakat használ, ott csak pár képet kapunk a delikvensről, azt tetszik e vagy sem.

Magyarázza meg már nekem valaki, hogy ha semmit nem számít a külső, akkor a csúnyácska lányoknak, és csúnyácska fiúknak miért nincs barátjuk/barátnőjük? Jaa, hogy mégis számít?

Ha nem számít a külső, akkora higiénia sem számít?

Én úgy vagyok ezzel, hogy a külső megfog, belső megtart. Hiába ismerek gyögyörű szép lányokat, ha belül kukák. Viszont hiába ismerek nagyon szimpatikus lányokat is, ha nem fog meg semmi, nincs vonzalom. Olyan, mintha egy csoki aranyborítással lenne árusítva, vagy éppen egy szardarabban becsomagolva

2016. máj. 19. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek veled,nekem is szamit a kulso es nem erdekel ha masok felszinesnek neznek,mert nem errol van szo,egyszeruen csak nem leszek olyan emberrel aki taszit.

L

2016. máj. 19. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
végre valaki aki egyetért :) köszi. Sose értettem hogy miért lennék emiatt felszínes..
2016. máj. 19. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
pontosan...a külső igenis számit... a külső alapján raknak össze egy első benyomást is igenis adjon magára az ember...ne ettől fuggjön egy kapcsolat és ne legyen fontosabb mint a belső de igenis számít...és ha nem tetszik az ellen nem lehet mit tenni
2016. máj. 19. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarázza meg már nekem valaki, hogy ha semmit nem számít a külső, akkor a csúnyácska lányoknak, és csúnyácska fiúknak miért nincs barátjuk/barátnőjük?"

De-de. Láttam már sok csúnyácska lányt és fiút párban.....szóval vannak.

És olyat is hallottam már,hogy valaki először a másik belsője fogott meg, aztán már szépnek látta a külsejét.

Mindenre van példa,mint látod.

Nekem a külső annyiban számít, hogy találjam vonzónak. TÖk mindegy, hogy tényleg vonzó-e, vagy ronda, vagy akármi, lényeg,hogy nekem tetszen.

2016. máj. 19. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebben a világban? Hogy őszinte legyek nagyon
2016. máj. 22. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Volt egy lány...azt írta neki 30% a külső, 70% a belső... Ráírtam poénból, hogy szereti-e a vizet, azt írta, hogy igen, megkérdeztem, hogy akkor járunk? Azt mondta, hogy velem kizárt. Na de hát a testünk 70%-a víz, az meg belső... Nem értem én őket... Na mindegy.
2016. máj. 22. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6 😂😂😂😂😂😂😂

Én is úgy vagyok vele, hogy számomra vonzó legyen. Valóban mindegy, hogy hogy néz ki, ha én vonzónak találom. Tetszett már olyan lány, aki másnak nem tetszett pedig (szerintem) szép volt. Meg fordítva is volt már. Egyik osztálytársam barátnője nekem abszolút nem tetszik. Van olyan osztálytársam, aki csontsovány, a barátnője viszont duci. Vannak ilyenek.

2016. máj. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!