Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk milyen külsőre az ideálot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen külsőre az ideálotok? Tudom, nemcsak a külső számít, de valamennyire az is számít. Csak kíváncsiságból kérdezem. Kort is írjatok.

Figyelt kérdés
Pl:hajszín, egyenes vagy göndör haj? Milyen hosszu haj? Magassag? Testalkat? Szemszin? Szemuveg vagy inkabb szemuveg nelkul? Oltozkodesi stilus? Kiengedett haj vagy copf? Stb.
2016. márc. 24. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Külsőleg nincs úgy ideálom miden jöhet ha jó az összhang.

Hajból a sötétszínű "félgöndör"-t szeretem, minél hosszabbat.

Magassága legyen 170-nél alacsonyabb.

Testalkat legyen átlagos. Se túl duci, se túl vékony, se túl izmos, se túl hanyag.

Szemszín teljesen mindegy. Legyen szép nagy szeme és ennyi.

Szemüveg nélkül.

Öltözködési stílus legyen átlagos. Se túl k-vás, se túl fiús/punkos

Inkább a kiengedett haj, de a copf is jó.

2016. márc. 24. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Magasság 150-190 cm 😁

Haja uh a hosszu hajert megveszek 😁

A legvonzóbb hajszín szamomra a fekete es a vörös de a tobbi is tetszik es nincs gondom vele 😁 meg a kékkel se meg a zölddel se az meno 😊

Testalkat ne legyen anorexiás es ne is tulsjlyos.. En 170 korul vagyok es 60 kg es sportolok szoval valami ehez hasonlo 😁

A szeme 😋 csak legyen vad tekintette 😁 lásson bele a szivembe vele 😁

A szemüveg az tud szexiii lenni szoval lenyegtelen..

Kiengedett haj az jobb..

Öltözködés ne rakhon ki mi dent de azert csini legyen es ragyogjon az önbizalmamtol 😁

De igazabol az oszkep a lenyeg.. Ra nezzek egy lányra es vagy tetszik vagy nem nehez megmondani h miert ez esaz..

17F

2016. márc. 24. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
ha az ideált nézzük akkor szőke vagy vörös haj,göndör, mondjuk vállig vagy tovább érő haj, 165-170 cm,sportos testalkat,szemszin annyira mindegy ,szemuveg is mindegy,öltözködés igazabol nekem mindegy csak ne rocker stb stilusban az ronda, hogy hordja a hajat nekem tökmindegy 17/F
2016. márc. 24. 19:08
 4/12 anonim válasza:
71%

Hosszú haj szőke,fekete vagy barna

Szem az mindegy mindegyik szép testalkat meg mindegy

17F

2016. márc. 24. 21:19
 5/12 Firedoom ***** válasza:
81%
188 centinel lehetoleg alacsonyabb. Legyen karcsu es a kis/kozepes mell nalam elony. Szeretem ha hosszu a haja a szine mind1, nyugodtan lehet extremebb is. A gondor az nem tetszik, szerintem az egyenes vagy a picit hullámos a legjobb. Oltozkodesbol egy olyan alap rocker vagy punk szettet tudok elképzelni. Ez a stilus addig tkeletes amig nem direkt a figyelem felkeltése miatt csinalja, hanem visszafogottabban, de megis észrevehetően. 19/f
2016. márc. 25. 00:03
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
A hajszín nem izgat ha nem valami extrén szín, lehetőleg egyenes és hosszú. Szereten az alacsony lányokat szóval 165 alatt. Vékony, de olyan aki már tényleg nagyon az. Szemüveg nem különösebben érdekel, hogy van e rajta. Ne legyen egy pláza pcsa, de azért adjon magára, hogy ne melegítőben járkáljon a városban. Minden az, de a kiengedett sokkal szebb. Na hát az a baj ilyen lány nincs :D
2016. márc. 25. 04:19
 7/12 anonim ***** válasza:

*mindegy

Bocsi csak elég késő van :D

2016. márc. 25. 04:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ment a zöld pacsi! :) varom a tobbi valaszt :D
2016. márc. 25. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
150-165cm, félgöndör szőkésbarna kicsivel váll alattig érő haj. Testalkat inkább 45-55kg között. Szemszín teljesen mindegy. Inkább szemüveg nélkül, de ha jóláll neki akkor az se baj ha szemüveges. Öltözködés ne te legyen fiús, se krvás. Inkább kiengedett haj. 16F
2016. márc. 26. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Haj mindegy, csak barna legyen. Tetszik a gondor meg a sima is. Magassag fontos, legyen magas (170<). Arányos legyen a melle, feneke, azaz nem tul nagy mert az undorito, de ne is tul kicsi. Legyen vékony, egy gram felesleg se legyen. Az arca legyen aranyos, huncut, legyen kicsit fura. Nekem ilyen kell. Lesz is nem soká...
2016. ápr. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!