Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16éves fiú vagyok és tetszik egy 13 éves lány és én is neki. Szerintetek nem túl fiatal?
Figyelt kérdés
varni akarok minimum 1 évet vagy várjak tobbet vele ha nagyon tetszik?2016. máj. 18. 20:10
11/26 anonim válasza:
De ezt is szép lassan. Először csak beszélgess vele.
12/26 A kérdező kommentje:
😐
2016. máj. 31. 14:48
13/26 A kérdező kommentje:
Néha beszélgetek vele,de nehéz eldönte mit is akarok😃😃/kene csinalnom.
2016. jún. 5. 22:13
14/26 anonim válasza:
Sztem semmi probléma nincs evvel, ha tényleg szeretitek egymást, nem számít.Bár ilyen korban nagyon meglátszik akár a 2-3 év korkülömbség is.:D 13/L
15/26 anonim válasza:
2 év múlva nem lesz probléma, ha még mindig együtt vagytok.
16/26 anonim válasza:
Cukrászdába járni, sétálni vagy moziba menni nem.
ebben a korban ez belefér, ha a lány anyját nem zavarja.
Lefeküdni 14 év alatt (ha nem vagy 18) jogilag 2015-től lehet, de ennek ellenére nem vonhatod ki magad a szexuális visszaélés bűncselekményét.
Szóval csak okosan a kislánnyal!
17/26 A kérdező kommentje:
Lefeküdni nemakarok vele még,eszembe se jutott ,hogy ilyen fiatal es lefekudjek vele.
2016. jún. 7. 15:19
18/26 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nemmerem elhivni,mert fiatal es felek masok mitmondananak.(foleg attol,hogy bantják)
2016. jún. 20. 17:41
19/26 anonim válasza:
13 évesen nem fiúznia,hanem tanulnia kell a gyerekeknek! :)
20/26 A kérdező kommentje:
Tudom,ezert is nemmertem elhivni,mert lehet rontana a jrgyein😕
2016. jún. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!