Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16éves fiú vagyok és tetszik egy 13 éves lány és én is neki. Szerintetek nem túl fiatal?
Figyelt kérdés
varni akarok minimum 1 évet vagy várjak tobbet vele ha nagyon tetszik?2016. máj. 18. 20:10
1/26 anonim válasza:
Te neked kell eldönteni, amúgy várhatsz....viszont lehet addig lesz valakije már.
2/26 anonim válasza:
13 éves lány ne tetszen...gyerek...anyuci majd kiviszi a játszótérra randizni? te sem gondolod komolyan...
3/26 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan osszejohetsz vele. Csak szerettesd meg magad a szuleivel es vigyazz ra. Amugy a fiuk kesobb ernek szoval hozzad korban kb jo:D
4/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle egyenlőre semmit,csak ezzel az erzéssel nemtudok mit csinani
2016. máj. 18. 21:18
5/26 anonim válasza:
Nos én 15 évesen voltam először szerelmes egy 10 évesbe. A viselkedése alapján meg ahogy kinézett azt hittem 14 körül van. Elvileg szeretett ő is de hát úgy mint egy gyerek. Nyílván nem jöttem vele össze mert az csak nekem lett volna rossz. Ma már 17 éves és sztem azt se tudja ki vagyok XD
7/26 anonim válasza:
Létezik ilyen, de sokszor csak azért lesz szerelmes az ilyen lány, hogy kipróbálja a vonzerejét.
Én várnék még egy évet.
8/26 anonim válasza:
13 éves kislánytól mit akarnak egyesek ? Jó hogy nem már oviból válogatnak. Még a 14 is kicsi.
9/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit tőle,mert tudom fiatal még,csak tetszik nagyon es rosz ez az érzés,hogy csak messziről tetszhet.:(
2016. máj. 19. 15:09
10/26 anonim válasza:
Nézd, te is gyerek vagy még. Lehet megharagszol rám, de engedd meg, hogy 27 évesen ezt mondjam rád, emlékszem milyen voltam én akkoriban :)
Attól is függ, hogy te mit várnál el egy kapcsolattól, és most nem a szexre gondolok.
Szerintem nyugodtan élvezd a társaságát, barátkozz vele, ne került csak azért mert fiatal és tetszik.
Szerintem még imponál is majd neki, hogy egy idősebb fiú észrevette :)
Megöleled, megpuszilod, esetleg egyszer eljutottak oda megcsókolod, abban még nincs semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!