Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres?
Sziasztok!
Én egy 22 éves lány vagyok. Egy hónappal ezelőtt ismerősnek jelölt egy srác FB-on.(Ő 26 éves) Minden nap beszéltünk és nagyon megkedveltem. Találkoztunk egy hét után személyesen is és több órán keresztül nagyon jól elbeszélgettünk. Úgy éreztem hogy ő az aki nekem kell.
Elmondta hogy sokat dolgozik ezt megértem mert én is. Megbeszéltük hogy találkozunk majd ismét és ezt múlt hét közepén lemondta a munkája miatt, amit teljesen megértek, viszont nem nagyon ír, sőt most már 2 napja vissza sem írt nekem, pedig hétvége volt és 2 perce mindenkinek van hogy elküldjön egy üzenetet szerintem. Megtettem egy olyan dolgot amiért átverve érzem magam. Mivel nem lakunk egymáshoz közel küldtünk mindketten a másiknak képeket, a 10.képnél már csak fehérnemű volt rajtam, ő rajta semmi. Lehet hogy csak ez kellett neki?
Mikor rákérdeztem hogy már nem érdeklem, annyit írt hogy sok a munka és hogy ez nem igaz, hogy nem érdeklem.
Mióta nem beszélünk én egy kicsit üresebbnek érzem a napjaimat. Lehet hogy összeismerkedett egy másik lánnyal aki szebb és jobban elvannak?
Keresem magamban a választ de ezt neki kellene eldönteni mert így csak engem csinál ki.
Igazából nem is várhatok válaszokat,mert ezt csak ő tudhatja, de a véleményeteket nagyon szivesen várom :)
Köszönöm a tanácsokat =)
Nehéz lesz túllépnem, mert tudom hogy kevés volt ez az idő, de hamar megtudta szerettetni magát.
Sajnos nem írt, pedig elérhetőként jelzi a FB. így jártam, még csak meg sem nézte..:/
Köszönöm szépen :)
Most egy darabig biztosan nem kell más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!