Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nekem kéne keresni a lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne keresni a lányt vagy azért nem keres ő engem, mert nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete beszélgetek egy lánnyal minden nap, egyszer már élőben is találkoztunk. Én úgy érzem, hogy nagyon közvetlen, tényleg beszélgetés, sosem egyszavas válaszokat ad.

Mikor megkérdem, hogy mikor van ideje találkozni újból, akkor azt mondja, hogy még nem tudja hogyan lesznek a dolgai és soha nem tudja ezeket előre tervezni. Viszont azt mondta, hogy alapvetően van kedve találkozni még.

Lassan két napja nem beszéltünk, nem írtam neki, hátha keres, de sajnos semmi. Nem érdeklem? Várja, hogy én írjak? Mit tegyek? Meddig várjak még?

2016. jan. 23. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja van kedve találkozni, meg amúgy jó kedvű, akkor szerintem érdekled, csak kíváncsi keresed-e, vagy megunod hogy ő nem ír.
2016. jan. 23. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:
De én kerestem minden nap, pont én lennék kíváncsi, hogy keres-e ő engem.
2016. jan. 23. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Lehet nem mer rádírni.

Meg mindig a fiúnak kell kezdeményeznie - ezt az elvet vallja. De ha te már ennyiszer ráírtál kéne szerintem neki is!!!

De mivel nem tud előre tervezni, ezért lehet hogy sok a dolga és ugye mindig a mának él.. najó nm nagyon éertem miért nem ír:'D azért reemélem segítettem

2016. jan. 23. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még vele mire keres. Lehet tényleg el van havazva meg az is lehet hogy sokan írnak neki, és mire eljut odáig hogy neked írjon lehet már nem vagy elérhető számára. Bár ha nagyon akarna írni neked akkor írna ő szóval ez is benne van hogy annyira mégsem érdekled, de egyenlőre még ne temess el semmit, mert jártam én is így hogy egy csajjal naponta beszéltünk mindig én írtam rá, aztán kíváncsi voltam hogy ő mikor fog engem keresni, vártam kb 4 napot és utána már ő írt nekem aggódva hogy miért nem írtam. Ő rám várt mikor írjak, azért nem írt rám ő mert azt hitte én akarok neki először írni,meg abba volt hogy elfoglalt vagyok mert tudta jól hogy csoportvezetőként rendkívül elfoglalt vagyok mert nekem hétköznap reggel 5:30-tól délután 15í:30 ig szól a munka időm és mellette este 22:00 ig vagyok készenlétbe hogy ha kapok hívást hogy baj van vagy valamit meg kell oldani akkor sok esetben mindent hátra hagyva be kell mennem a munkahelyemre ha akkora a baj, bár eddig ilyen csak egyszer volt amikor elromlott egy takarítógép és sürgős munka volt amihez kellett volna akkor ugye csere gépet kellett intéznem 1 órán belül és még oda is kellett vinnem a céges autóval ami nem volt egy nagyon egyszerű dolog de lényegében én nekem is sokszor van olyan hogy ha valaki ír akkor le kell rázzam vagy nem írok vissza mert ha dolog van akkor dolog van.
2016. jan. 23. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt a kamu dumát h nem tudja mikor van ideje találkozni. Ha akarna akkor már aznap beleaüritené. Hidd el ha keresne se jelentene sokat és az se h találkozik veled. Tapasztalat.;d ez bizony friendzone.
2016. jan. 23. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Belesüritené*.

Most komolyan akinek tetszik valaki akkor nem minél gyorsabban akarna találkozni? Nen pedig bizonytalan választ ad.

2016. jan. 23. 10:20
 7/13 anonim ***** válasza:
én mint lány tudom mondani hogy valószínüleg nem mer keresni. én is mindig így vagyok..
2016. jan. 23. 10:38
 8/13 anonim ***** válasza:
ez ugy sztem mind 2ő xD
2016. jan. 23. 10:39
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor írjak én neki? Rákérdezzek, hogy ő mért nem keres vagy ilyesmi?

Mondjuk beszélgetek vele pár napot, utána hanyagoljam ismét és várjam meg mi lesz?

2016. jan. 23. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
nehogy oda ird neki te nem keresel mer megutál:D
2016. jan. 23. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!