Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne keresni a lányt vagy azért nem keres ő engem, mert nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete beszélgetek egy lánnyal minden nap, egyszer már élőben is találkoztunk. Én úgy érzem, hogy nagyon közvetlen, tényleg beszélgetés, sosem egyszavas válaszokat ad.
Mikor megkérdem, hogy mikor van ideje találkozni újból, akkor azt mondja, hogy még nem tudja hogyan lesznek a dolgai és soha nem tudja ezeket előre tervezni. Viszont azt mondta, hogy alapvetően van kedve találkozni még.
Lassan két napja nem beszéltünk, nem írtam neki, hátha keres, de sajnos semmi. Nem érdeklem? Várja, hogy én írjak? Mit tegyek? Meddig várjak még?
2016. jan. 23. 09:33
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek?
2016. jan. 23. 15:06
12/13 anonim válasza:
A "Nem tudom mikor lenne jó, mert sok a dolgom most" vagy a "Pont akkor találkozok a barátnőimmel, de máskor ráérek" dumák mindig csak kifogások ahogy azt már előttem is írták. Ha tényleg akarná a találkozót, akkor még az aznapi Marichuyt is kihagyná érte(d). A legjobb amit tehetsz, hogy még azelőtt kiszállsz a dologból mielőtt hülyét csinálnál magadból vagy a rosszabb, hogy komolyabban megkedveled. Tapasztalat. Szakíts meg vele minden kapcsolatot és felejtsd el.
13/13 anonim válasza:
hát hogyha még arról lenne szó, hogy még nem találkoztatok, akkor megérteném, hogy mondjuk attól fél, hogy nem tetszene neked, de így...:/ én még arra gondolok, hogy lehet hogy nemtudom történt valami ami miatt mert mondjuk szégyelli, tehát hogy valami a külsejével történt, és mondjuk várja hogy eltűnjön (pl lett egy sebe, vagy bőrhiba, ilyesmi). nem kell itt rögtön a legrosszabbra gondolni! :D ha pedig tényleg elég közel vagytok, akkor szerintem rákérdezhetnél, nyilván finoman, csak hogy megbeszélehtnétek hogy akkor most hogy is állnak a dolgok. végülis ha ebből valami komolyabb lenne, akkor őszinteség, bizalom lenne az alapja.:) meg két nap amúgy se világ vége:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!