Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres a volt barátom szakítás után? Többi lent
Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval 1 évig, mikor megtudtam hogy egy másik lánnyal is jár. Persze rögtön szakítottam vele. Túlléptem rajta, majd eltelt 5 hónap mialatt nem is beszéltünk és aztán egyszer véletlenül összefutottunk és ő először úgy tett mintha még mindig járnánk majd miután rájött hogy már nem érdekel engem akkor meg elkezdett úgy viselkedni mintha sose jártunk volna de belém lenne zúgva. Mármint bókolt néha átölelt stb.. Nem tudom mi van vele. Szerintetek miért csinálja mindezt? És nekem mit kéne tennem? Visszamenni nem akarok hozzá egyrészt mert nagyon megbántott másrészt mert már más teteszik. De akkor mit csináljak vele?2016. máj. 9. 16:35
1/2 A kérdező kommentje:
13/L
2016. máj. 9. 16:36
2/2 anonim válasza:
Ha más tetszik neked,akkor felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!