Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudom udvariasan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom udvariasan, tényleg csak kíváncsiságból megkérdezni a barátnőmtől hogy én vagyok-e az első pasija?

Figyelt kérdés
Én 15,ő 16 éves

2016. máj. 15. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Öhm képzeld én annyira szeretlek nekem te vagy az első az életemben.. 2 válasz lehet.. De aranyos vagy ( ebben az esetben volt valakije)

Képzeld nekem is te vagy az első ez tök jó..

habár van egy 3. is Egy atombomba leesik és felrobban és nem kell ilyen kérdésekre soha többet válaszolni..

17F

2016. máj. 15. 23:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,de nem értem hogy miért jelenti azt hogy volt már pasija ha azt mondaná hogy aranyos vagyok?
2016. máj. 15. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a de aranyos vagy és hasonló mondatok általában akkor hagyják el az ember száját mikor kell valamit mondani de nincs más ötlet és ez olyan nesze semmi fogd meg jól válasz.

Amúgy szerintem csak simán kérdezd meg ha egyszer valahogy előjönnek a párkapcsolatok témaként vagy hozd te szóba őket és úgy kérdezz rá. Bár amúgy az se rossz amit az első írt.

Én nem látok semmi kivetnivalót ebben a kérdésben.

20/l

2016. máj. 16. 00:40
 4/5 Andicika ***** válasza:
Igaza van az elsőnek :))
2016. máj. 20. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt, illetve milyen a kapcsolatotok? Mert ha udvariasan akarod, akkor az... Nem tudom, nekem furcsa, hogy egy pár egyik tagja kimondottan udvariasan viselkedik a másikkal. Ezalaltt persze nem azt ertem hogy nem kell tiszelni, csak ezt nem igazán lehet udvariasan kérdezni. De válaszolok a kérdésedre: vezesd el ehhez a témához beszélhetés közben. Nem tudok jobbat.
2016. máj. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!