Ez most pozitív vagy sem? Ma kellett volna megjönnie elvileg, de nem jött. Csak kíváncsiságból csináltam reggel, első vizeletből.
Figyelt kérdés
puffadok, délután kicsit fájtam de csak a jobb oldalon. iszonyatosan fáradt vagyok napok óta. de ez minden.
nagyon félek hogy megfog jönni. :/ mert kicsit olyan érzésem van.
2013. nov. 20. 18:29
4/23 anonim válasza:
Én is pozitívnak látom.
(A megjön érzés még sokáig normális lesz, szedj rá magnéziumot.)
5/23 anonim válasza:
Ez egy pozitív teszt.:) Igaz még halvány, nem olyan erős, de ez azért van, mert még nem termelődött annyi HCG a szervezetedben, ami teljesen normális, mert még csak ugye ma kellett volna megjönnie.
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)
örülnék neki, bár nem tervezett. :)
mikorra tudhatom biztosra? mikor menjek orvoshoz?
2013. nov. 20. 18:38
7/23 anonim válasza:
Már kérdezted, és már mondtuk, hogy pozitív! De azért gratulálok! :)
9/23 anonim válasza:
gratula a pozitív teszthez :) ha ma kellett volna megjönnie, akkor ráérsz orvoshoz menni 2-3 hét múlva. most még semmit sem látna.
10/23 anonim válasza:
Ez szép pozi, főleg úgy, hogy mára vártad. Jó egészséget!:) Ha nincs semmi panaszod, 2 hét múlva elég először orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!