Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak, hogy legyen valaki aki nornálisan válaszol...
Engem mindig egy lány mosolya tud igazán elbűvölni. Ha szép a mosolya akkor az már hatalmas plusz pont. Emellett ne legyen duci, de ne is anorexiás. Én nem szólok meg senkit ha kicsi a melle mert arról nem tehet, azért mondjuk a feneke fel tud izgatni ha szép formás. Öltözködjön jól, de ne kövessen minden b**i trendet. Mivel 8 évet énekeltem kórusban és sokat jártunk is versenyekre, az lenne a legjobb ha a hangja is tiszta lenne, de ez már ilyen szőrszál hasogatás.
Na és akkor írjunk a beleőről is mert az fontosabb:
Legyen kedves, ne legyen nagyon visszahúzódó, de ne is legyen a középpontban mindig, legyen romantikus, fogadjon el olyannak amilyen vagyok, legyen vicces, jófej, szeresse az állatokat, szeressen engem, élvezze, hogy modellnek "használom" (fotózok), ne k..válkodjon, ne legyen túl féltékeny, egy kicsi azért kell, szeresse ha megcsókolom és ő is szeressen megcsókolni, legyen vidám, intelligens, legyen bújós de ne vigye túlzásba, lehessen vele hülyülni, ne rágjon be mindenen, nagyjából ennyi jutott eszembe.
15F
Nem dohányzik, nem drogozik, nem iszik, nincs tetoválása és piercingje sem.
Nem a külsőségek a legfontosabbak számára, hogy ki a magasabb és mennyivel, mekkora az izmom vagy a hasam éppen, hanem az ember maga egyben a fontos számára és a hozzáállás és emberség a fontosabb, nem a kinézet.
Nem a sminkeléssel tölti élete 90%-át, de az sem baj ha max csak ünnepekre ken bármit is magára.
Nem úszik kemikália (parfüm) felhőben, a szappant ismeri és használja is.
Lehet vele értelmesen beszélgetni bármiről, nem akar okosabbnak tűnni annál, mint ami ténylegesen adott, de nem is teszi a butát sem.
Van normális életképe, jövőterve, család iránti vágya és tud létezni minden heti bulizás nélkül is.
Környezettudatosan él és gondolkodik.
Folytassam még, vagy már idáig is kiesett a Föld nőinek 99,99999999%-a?
30/F
Nincs mit, örülök ha segíthettem!(?)
11-es voltam
Nekem igazából kettő van.
1) Szép arányos, Sportos test, kedves kicsit kerek arc, barna haj, nagy kék szemek, intelligens, kedves, jó humorú és szereti a filmeket.
2) Hosszú szőke haj vékony Sportos test kék szemek és az arca kedves egyben vadító. A mosolya legyen olyan mint ha rosszban sántikálna. A belső ugyanaz mint az előző.
-mosolyog, nem depis
-nem nyomkodja a telefont, miközben velem van.
-ne legyen olyan mint egy nyitott könyv.
-Szeresse a sört
-Tudjon alapszinten főzni ( Én is megtudom melegíteni a virslit a mikróban)
-Ne legyen flegma
-Legyen humorézéke
-Olyan legyen mint szinte a legjobb barátom
-És végül de nem utolsó sorban SZERESSEN
Kedves Kérdező!
Az csak egy dolog hogy v kinek az álomnője,mig neked más álompasid lesz,sohasem fogtok találkozni.:)
Igazából teljesen mindegy, csak viszonylag szép legyen.
És az ennél is fontosabb az intelligencia.. :D
Azt kijelenthetem hogy a szőke, vagyis a világosabb hajú lányok jobban bejönnek, de Traumfraum nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!