Fiúk! Nálatok milyen az álomnő?
és mi a véleményetek a cicababákról?
a ducibb lányokról?
a csontos lányokról?
milyen lány az, akivel el tudtok képzelni családi életet? mennyire fontos hogy okos legyen?
félénkebb vagy merészebb legyen egy lány?
mi az amit ki nem állhattok?
Nekem Manu Gavassi, mert a hozzá hasonlók még nem is elérhetetlenek. és egy hozzáhasonló csajjal letudnám élni az életemet, viselkedésben pedig kicsit bolondos, félénkebb a nyerő.
A cicababák tetszenek, imádom őket
A teltebbeket nem szoktam nézni, valahogy hidegen hagynak
A vékonyak számomra nőiesek
21F
Ha a kakaóscsigát 10/8 ember szereti, az a nyolc ember az átlag,akkor te kakaóscsiga leszel,mert arra van kereslet,mész a többség után? Miért nem vagy jó úgy,ahogy most vagy? Miért akarsz más lenni,megfelelni a legtöbb embernek? Miért érdekel hogy kinek mi tetszik? Az ízlés egy tök relatív dolog,csak úgy mint a szépség.
Ha minden nő a többség szavazata alapján alakítaná ki a kinézetét, akkor 2x annyi mű cicababa szaladgálna az utcákon,mint most,pedig már így is rengeteg van belőlük.
Ne legyél birka,vállald fel önmagad,legyenek saját gondolataid,merj egyedi lenni.Ennyi a lényeg.
#3 ez annyira bíztató, köszönöm. de igazából csak kíváncsi voltam hogy a fiúk mit gondolnak ezekről. soha semmiféleképpen nem változnék meg egy fiú miatt sem. mindig csak magam miatt, ha saját magamnak nem tetszik az aki visszanéz rám a tükörből, akkor próbálok meg változtatni. és tudom hogy minden fiúnak más az ízlése ilyen téren is, de mégis kíváncsi vagyok az átlagra. :)
#4 nagyon örülök.. :D xd
Számomra: csendes, eszes, megbízható, kedves
A többi csak ráadás.
Milyen az álomnő? Viccet félretéve, olyan, mint a jelenlegi barátnőm.
Mi a véleményem a cicababékról? Én inkább a természetesebb lányokat szeretem, akik lányoknak akarnak tűnni, és nem plasztikribinek. De ízlések és pofonok.
Duci vagy csontos? Önmagában nem ez számít. Alapjában véve ha csak a külsőt nézzük, a nem túl sovány lányok tetszenek, de még a külsőt tekintve is önmagában ez a legjelentéktelenebb szempont. Láttam olyan lányt, aki csak 40 kiló, de elképesztően jól nézett ki, meg láttam 75 kilós lányt is, aki kifejezetten vonzó és szexi volt.
Félénkebb vagy merészebb? Szerintem aranyosabb, ha félénkebb. Legalábbis az elején.
Milyen lány az, akivel el tudnám képzelni hosszabb távon is? Mindenek előtt nagyon őszinte velem. Olyan, aki önmagamért szeret, elfogad olyannak, amilyen vagyok, és aki előtt nem kell megjátszanom magam. Aki előtt lehetek teljesen őszinte, és aki nem csaka szerelmem, de egyben a legjobb barátom is.
Mennyire fontos, hogy okos legyen? A kérdés, hogy mit értünk azon, hogy okos?
Az, hogy szaktárgyilag mennyire tud sokat, nem érdekel. Emberileg legyen okos, az a fő. Akár két diplomája van, akár szakmunkása, ez semmit nem fog meghatározni.
Mi az, amit ki nem állhatok?
1. Ha valaki r**bancoskodik.
2. Ha nem őszinte.
3. Ha kapcsolatban vagyunk, de nem képes megbízni bennem.
4. Ha nem képes elfogadni olyannak, amilyen vagyok. (Persze, képes vagyok változásra, de alapjaiban ne akarjon mássá tenni.)
5. Ha jégcspként viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!