Nálatok mi számít tiszteletlenségnek?
Arra gondolok tehát meddig mehet valaki... mi a határ?
pl.: Ha nem nyitok ajtót, de az illető végigjárja a házat és mindegyik ablakon bekopok és bekiabál!, még a wc ablakán is!! mikor fürdök.......(hozzáteszem nem életbe vágó dolgok miatt rendszeresen)....
Ez már nem tiszteletlenség, sokkal inkább zaklatásnak tűnik nekem :D
Én kezdenék félni ;o
Attól függ ki az, és mit akar.
Nyilván ha valami házaló vagy egy fontoskodó szomszéd, akkor bunkóság "végigkopogni" az egész házat.
De ha valaki konkrétan hozzád ment, mert meg volt beszélve, vagy valahogy utaltál rá, hogy akkor talál otthon, akkor érthető. De gondolom itt nem ilyen esetről volt szó.
Kéne egy kutya, hogy ne tudja körbejárni a házat senki :)
Hát az unokatesóm, egyben a szomszédom......
Ráadásul minden nap látjuk egymást.
"Kéne egy kutya, hogy ne tudja körbejárni a házat senki :)"
A kutya nem riasztórendszer! Élőlény. Törődni kell vele, tanítgatni, sétálni vele, szellemileg és fizikailag is lefárasztani minden nap, máskülönben olyan megbízhatatlan és agresszív lesz, mint amilyeneket a híradókban láthatsz, akik a saját gazdájuknak ugranak neki. Ez nem vicc, hogy kirakok egy élőlényt a kertbe, nem értek a gondozásához, nem törődök a szükségleteivel, mert csak arra kell hogy elriassza az arrajárókat... :/
Hogy a kérdésre is válaszoljak: az általad említett dolog durván pofátlanság. Én adott helyzetben biztos kikiabálnék a vécéről, hogy épp szarok, jöjjön vissza később... hátha ettől észbekap. Nekem már az is sok, hogy az egyik szomszédom mindig megkérdezi ha elcsíp, hogy hol voltam/hová megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!