Nem szoktátok úgy érezni, mintha figyelnének? Mintha valami kamera lenne nálatok?
Figyelt kérdés
ááá ez nagyon rossz:|
Mindig úgy érzem,mintha valami kamera figyelne,és ez kellemetlen ha fürdök,vagy bármi hasonló dolgot csinálok....(levetkőzésnél ez elég ...:D)...
Van még valaki aki hasonlóan érzi?
2013. júl. 9. 15:36
1/12 anonim válasza:
Szerintem ilyet mindenki érez néha. A baj akkor kezdődik, ha minden gondolatod e körül forog.
2/12 anonim válasza:
Nincs neked (egy enyhe)üldözési mániád? Én még nem éreztem ilyet.
3/12 anonim válasza:
Akkor ne menj valóság showba. Vagyis de, menj! Legalább leküzdöd a félelmed.
4/12 anonim válasza:
én amikor sétálok este akkor van,de mivel panelok között sétálok a sok lakásból nyilván van 1-2 ember aki pont kinézz .Egyszer nézegettem a panelokat,mert éreztem,hogy vki figyel és pont egy ember bagózott az ablakban :D
de itthon nincs ilyen érzésem..
5/12 A kérdező kommentje:
Hát azt azért észreveszem,ha pont bámulnak,vagy pont nem:d Szóval nincs szerintem.
Nem jár minden gondolatom-e körül... Csak most is eszembe jutott,és rossz:s
2013. júl. 9. 16:36
6/12 anonim válasza:
Nekem is szokott néha ilyen eszembe jutni. Egyetértek az első válaszolóval!
7/12 anonim válasza:
Nekem szokott.
Vannak is kamerák, szóval nem véletlenül.
8/12 anonim válasza:
Hang vezérelt és kamerás tv, kamerás mobil. A nagytestvér nem hagy figyelmen kívül senkit, még ha azt hisszük is hogy a mi kényelmünket szolgálja ez a technika.
9/12 anonim válasza:
lehet h most hulyenek fogsz nezni, de igen is figyelnek minket...csak nem tudunk rola..szellemek..vagyis meghalt emberek lelkei..
10/12 A kérdező kommentje:
:D De tényleg sokszor van érzés ááá:D
Kamerás mobil:D
Utolsó: Naahát..:/Kitudja
2013. júl. 13. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!