Fiúk! Milyen belsőleg az "álomnő" számotokra?
Figyelt kérdés
Milyen lányra/nőre mondjátok, hogy na ez igen! Azért ha lehet maradjunk a realitások talaján! Most csak a belsőtulajdonságokra vagyok kíváncsi! Előre is köszönöm a válaszotokat!2014. ápr. 24. 15:54
1/8 anonim válasza:
forma1 imádó szeret dugni jól süt főz
3/8 anonim válasza:
Intelligens, művelt, őszinte, ambiciózus, vannak önálló ötletei, szereti a szexet, nem akaszkodik rám és nyitott az új dolgokra.
4/8 anonim válasza:
csinos,aranyos,okos,nagymellű,szexmániás,borotvált punci
5/8 A kérdező kommentje:
#4 ha nálad a borotvált punci és a nagy mell belső tulajdonság akkor ott nagy lehet a baj...
2014. ápr. 24. 16:13
6/8 anonim válasza:
ha megért engem, és én megértem őt. ezzel mindent elmondtam szerintem.
8/8 anonim válasza:
ha kell komoly, ha kell vicces, okos, lehet vele beszélgetni, van jövőképe, szereti a családi környezetet, szeretne majd gyereket, hűséges, kedves, nagyon tud szeretni, kb így ez jut hirtelen eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!