Fiúk nektek milyen lányok jönnek be, mi az amit megnéztek, ami vonzó? Kiegészítők stb? És belsőleg?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 20:26
1/4 anonim válasza:
Most ezt így nem tudom megmondani. Nincs tipikus nő ideálom, nem érdekel, hogy szőke v barna, csak álljon jól neki, a frizurája passzoljon az arcához, viszont a feltöltött ajak, 1kg smink, az nagyon taszít, szóval inkább a természetesség jön be. Belsőleg meg megint nem tudok mit mondani. A lényeg, hogy adja magát és, ha összeillünk, akkor jó, ha nem, akkor meg gáz.
2/4 anonim válasza:
Külsőleg legyen formás nem baj ha van rajta egy kis felesleg utána meg nézem az arcát és végül a tekintetét :) Kiegészítő nem kell neke fontos hogy természetesen leyen szép a smink az kicsit taszít de a kevés az elmegy.
Belsőre legyen humorérzéke és értékelje az én fárasztásaimat is mert azokból sok van. :D
Legyen kedves és megértő amit nem szeretnék csinálni azt ne akarja kényszeríteni ez ugyanúgy oda vissza természetesen.
Szerintem ennyi.
17/f
3/4 anonim válasza:
Nem muszáj, hogy szépségkirálynő legyen, de azért figyelem a külsőt is. De leginkább a belső.. Ne legyen buta, plázapatkány, vicces, megértő, elfogad olyannak amilyen vagyok és nem akar más emberré formálni. 17/F
4/4 anonim válasza:
Magas, hosszu hajú, mosolygós, jóalakú.
Belsőre legyen olyan bolondos mint én:)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!